Vraag een offerte aan!

Glazenwasser Geldrop

Wij van Schoonmaakbedrijf van Iersel zijn ervaren glazenwassers. Dit doen wij onder andere in de omgeving van Geldrop. Ook zijn wij actief in Eindhoven, Son en Breugel en Helmond. Ons familiebedrijf staat bekend om flexibel en professioneel werk. Mede hierdoor hebben wij een erg goede reputatie.

Glazenwasser in omgeving Geldrop voor glasbewassing en gevelreiniging

Het is als bedrijf van belang dat je een goede uitstraling hebt. Glasbewassing en gevelreiniging helpt hier ontzettend bij. Zijn de ramen en de gevel schoon, dan ziet uw bedrijf er meteen een stuk aantrekkelijker uit. Dit is niet alleen fijn voor uw klanten, maar ook voor het personeel. Vooral de gevel wordt vaak vergeten omdat deze niet zo vaak gereinigd hoeft te worden. Ramen daarentegen hebben wel wat vaker aandacht nodig. Bent u van plan om beide schoon te maken, dan doet u er verstandig aan om de diensten te combineren. Dit bespaart kosten en is bovendien een stuk efficiënter. Schakel Schoonmaakbedrijf van Iersel in voor periodiek onderhoud.

Contact opnemen glazenwasser Geldrop

Meer weten over onze diensten of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer, e-mailadres of middels het contactformulier.

Meer weten? Stuur een email naar info@schoonmaakbedrijfvaniersel.nl of bel 06 22971845

  • All-round schoonmaakbedrijf

  • Milieuvriendelijk schoonmaken

  • Zorgvuldig gescreend personeel

  • Flexibel in werktijden