Notice: Undefined property: stdClass::$mobile_number in /var/www/vhosts/schoonmaakbedrijfvaniersel.nl/httpdocs/assets/themes/eigentijds/header.php on line 63
Schoonmaakbedrijf Eindhoven

Glasbewassing

Schoonmaakbedrijf van Iersel is een full-service schoonmaakbedrijf voor de regio Eindhoven

Lees verder

Schoonmaakbedrijf Eindhoven

Milieuvriendelijk schoonmaken

wij kiezen voor de juiste schoonmaakmiddelen om zodoende het milieu te ontlasten
Lees verder

Schoonmaakbedrijf Eindhoven

Specialistische reinigingen

Wij verrichten ook een groot aantal specialistische reinigingen.

Lees meer

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Glazenwasser Geldrop

Als u een glazenwasser zoekt in Geldrop, bent u bij Schoonmaakbedrijf Van Iersel aan het juiste adres. Wij zijn een relatief klein familiebedrijf met zo’n 15 tot 20 werknemers. Wij staan bekend om onze betrouwbare en solide diensten. Ons personeel is goed opgeleid en beschikt over meer dan genoeg ervaring. Wij hebben al voor veel bedrijven schoongemaakt of de ramen gewassen. Deze bedrijven waren onder andere gevestigd in Geldrop, Eindhoven, Nuenen en Son en Breugel.

Vakbekwame glazenwasser in Geldrop

Ons personeel is goed opgeleid en bezit een VCA Leidinggevende Hoogwerker Certificaat. Daarnaast hebben zij in de loop der jaren veel ervaring opgedaan. Dit geldt ook voor onze glazenwassers. Zij zorgen dat uw ramen en gevels er weer representatief uitzien. Dit is van groot belang. Het maakt uw bedrijf niet alleen aantrekkelijker voor uw personeel, maar ook voor uw klanten. U kunt ons inschakelen voor eenmalige glasbewassing en gevelreiniging. Het is echter ook mogelijk om onze glazenwasser voor periodiek onderhoud meerdere keren per jaar langs te laten komen bij uw bedrijf in Geldrop.

Glasbewassing én gevelreiniging

Glasbewassing en gevelreiniging hoeven niet per definitie tegelijk te gebeuren. Het is voor u wel kostenbesparend om deze twee werkzaamheden zo vaak mogelijk tegelijk te laten uitvoeren. Wij kunnen dit voor u regelen. Wij maken dan een efficiënte en kostenbesparende planning voor u. Wilt u graag onze glazenwasser langs laten komen bij uw bedrijf in Geldrop? Bel dan gelijk naar 06-2297 1845 om de mogelijkheden te bespreken en een offerte aan te vragen.

 

Andere interessante pagina’s:

N

All-round schoonmaakbedrijf

N

Milieuvriendelijk schoonmaken

N

Zorgvuldig gescreend personeel

N

Flexibel in werktijden

Contactformulier

  • Velden met een * zijn verplicht

Schoonmaakbedrijf van Iersel

Bogardeind 170
5664 EN  Geldrop
T: 040-2855239
E:w.iersel@chello.nl