Notice: Undefined property: stdClass::$mobile_number in /var/www/vhosts/schoonmaakbedrijfvaniersel.nl/httpdocs/assets/themes/eigentijds/header.php on line 63
Schoonmaakbedrijf Eindhoven

Glasbewassing

Schoonmaakbedrijf van Iersel is een full-service schoonmaakbedrijf in Eindhoven en omgeving

Lees verder

Schoonmaakbedrijf Eindhoven

Milieuvriendelijk schoonmaken

wij kiezen voor de juiste schoonmaakmiddelen om zodoende het milieu te ontlasten
Lees verder

Schoonmaakbedrijf Eindhoven

Specialistische reinigingen

Wij verrichten ook een groot aantal specialistische reinigingen.

Lees meer

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Schoonmaakbedrijf Geldrop

Schoonmaakbedrijf Van Iersel in Geldrop verzorgt graag al uw schoonmaakwerk. Wij maken veel bedrijven schoon, maar werken ook voor particulieren, bedrijven en instellingen. We zijn een relatief klein en flexibel familiebedrijf met een klein aantal personeelsleden. Al deze personeelsleden zijn zeer vakbekwaam en goed opgeleid.

Het vakbekwaam personeel van Schoonmaakbedrijf Van Iersel in Geldrop

Ons schoonmaakwerk zou niet kwalitatief zijn zonder ons vakbekwame personeel. Ons personeel is goed opgeleid en bezit veelal een VCA Leidinggevende Hoogwerker Certificaat. Veel van onze medewerkers hebben hun eigen specialisatie. Ook beschikken zij allen over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Zij zijn dus uiterst betrouwbaar. Wij garanderen u integriteit. Dit is wel zo prettig wanneer onze medewerkers ’s nachts bij u op kantoor komen schoonmaken. U bent verzekerd van professioneel en betrouwbaar schoonmaakwerk als u kiest voor Schoonmaakbedrijf Van Iersel in Geldrop.

Referenties

Wij hebben al voor veel opdrachtgevers gewerkt, onder andere in Geldrop, Eindhoven, Nuenen en Son en Breugel. Om een beeld te krijgen van ons werk, kunt u enkele foto’s van onze projecten bekijken. Weet u zeker dat u ons schoonmaakbedrijf wilt inschakelen voor een schoonmaakklus in Geldrop? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte. U kunt ons bereiken via 06-2297 1845.

Bogardeind 170
5664 EN  Geldrop

Andere interessante pagina’s:

N

All-round schoonmaakbedrijf

N

Milieuvriendelijk schoonmaken

N

Zorgvuldig gescreend personeel

N

Flexibel in werktijden

Contactformulier

  • Velden met een * zijn verplicht

Schoonmaakbedrijf van Iersel

Bogardeind 170
5664 EN  Geldrop
T: 040-2855239
E:w.iersel@chello.nl