All-round schoonmaakbedrijf

Milieuvriendelijk schoonmaken

Zorgvuldig gescreend personeel

Flexibel in werktijden

Schoonmaakbedrijf Geldrop

Schoonmaakbedrijf Van Iersel in Geldrop verzorgt graag al uw schoonmaakwerk. Wij doen dit niet alleen voor veel bedrijven, maar werken ook voor particulieren, bedrijven en instellingen. Als relatief klein schoonmaakbedrijf in Geldrop beschikken wij over een klein aantal personeelsleden. Al onze personeelsleden zijn zeer vakbekwaam, goed opgeleid en leveren uitstekend werk. Als flexibel familiebedrijf staan wij dicht bij ons team en kunnen wij u garanderen van hun professionaliteit en betrouwbaarheid. Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van schoonmaakwerk. In deze tijd hebben wij als schoonmaakbedrijf Geldrop een mooie klantenkring weten op te bouwen. Wij hopen u ook te mogen verwelkomen in onze trouwe klantenkring. Tot volle tevredenheid hebben wij voor talloze grote bedrijven werkzaam mogen zijn. En graag staat wij ook u ter dienst. Heeft u vragen over ons schoonmaakbedrijf nabij Geldrop of is iets niet helemaal duidelijk? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder met een eerlijk en deskundig advies.

Neem contact op

Het vakbekwaam personeel van Schoonmaakbedrijf Van Iersel in Geldrop

Ons schoonmaakwerk zou niet kwalitatief zijn zonder ons vakbekwame personeel. Ons personeel spreekt vloeiend Nederlands, is goed opgeleid en bezit veelal een VCA Leidinggevende Hoogwerker Certificaat. Dit vinden wij voor ons schoonmaakbedrijf nabij Geldrop ook erg belangrijk. Wij werken uitsluitend met mensen die uitstekend werk leveren en die wij met een gerust hart bij u over de vloer kunnen sturen. Veel van onze medewerkers hebben hun eigen specialisatie. Dus waar u ook naar op zoek bent, bij ons bent u aan het juiste adres. Ook beschikken al onze medewerkers over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Zij zijn dus uiterst betrouwbaar en u hoeft zich geen enkele zorgen te maken. Wij garanderen u integriteit. Dit is wel zo prettig wanneer onze medewerkers ’s nachts bij u op kantoor komen schoonmaken. U bent verzekerd van professioneel en betrouwbaar schoonmaakwerk als u kiest voor Schoonmaakbedrijf Van Iersel als schoonmaakbedrijf in Geldrop.

Referenties

Als schoonmaakbedrijf Geldrop hebben wij al voor veel opdrachtgevers door Nederland naar volle tevredenheid gewerkt, onder andere in Geldrop, Eindhoven, Nuenen en Son en Breugel. Grote bedrijven als Texaco mogen wij als onze klant noemen. Maar ook tweesterrenrestaurant De Lindehof, een bedrijf dat hygiëne hoog in het vaandel heeft staan, behoort tot onze klantenkring. Gerenommeerde bedrijven hebben voor ons schoonmaakbedrijf Geldrop gekozen. Ze hebben ons hun vertrouwen gegeven en wij hebben ze naar volle tevredenheid van dienst mogen zijn. Wij hopen dat wij ook u binnenkort tot onze klantenkring mogen benoemen. Om een beeld te krijgen van ons werk kunt u enkele foto’s van onze projecten bekijken. Heeft u een schoonmaakklus en bent u nu op zoek naar een schoonmaakbedrijf nabij Geldrop? En wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte.

Projecten bekijken

Milieuvriendelijk schoonmaken

Wij vinden het erg belangrijk dat we zo veel mogelijk het milieu proberen te ontlasten. Dit doen wij niet alleen voor onszelf, maar ook voor u en onze toekomstige generaties. Daarom werken wij uitsluitend met producten die het milieu het minst aantasten en geen negatieve effecten hebben op ons personeel en onze klanten. Want ook de gezondheid van onze klanten en ons personeel nemen wij uitermate serieus. Wij willen niemand blootstellen aan schadelijke stoffen. Zo kunnen wij veilig voor u aan de slag. U hoeft zich dus geen zorgen dat er schadelijk stoffen worden gebruikt als schoonmaakbedrijf Geldrop bij u komt schoonmaken.

Heeft u interesse in een schoonmaakbedrijf in Geldrop?

U kunt bij Schoonmaakbedrijf van Iersel vrijblijvend een offerte aanvragen. Heeft u vragen over onze diensten? Dan kunt u ook altijd contact opnemen.

All-round schoonmaakbedrijf Geldrop

Ons schoonmaakbedrijf Geldrop is een all-round schoonmaakbedrijf. U kunt dus voor veel diensten op het gebied van schoonmaak bij ons terecht. Denk hierbij onder andere aan glasbewassing, gevelreiniging, onderhoud van appartementen complexen en reiniging van zonnepanelen. Vooral voor bedrijven is het belangrijk om schone ramen en gevels te hebben. Dit is toch vaak de eerste indruk die klanten krijgen. Wij nemen deze taak uiterst serieus en zorgen er voor dat de ramen van uw bedrijf weer glanzen en de gevels schoon zijn. Dit kan eenmalig of periodiek. Wilt u dat ons schoonmaakbedrijf Geldrop om de zoveel tijd uw gevel komt reinigen? Dan is dat geen enkel probleem! Ons professionele team beschikt over de juiste expertise en reinigen uw ramen en gevels op een veilige en milieuvriendelijke manier. Ons schoonmaakbedrijf Geldrop beschikt over meer dan 40 jaar ervaring en we zijn in die tijd uitgegroeid tot een vertrouwde onderneming met een uitstekende reputatie waar we trots op zijn. Onze ruime ervaring in schoonmaakwerk ziet u dan ook terug in het uiteindelijke resultaat. Schoonmaakbedrijf van Iersel staat garant voor kwaliteit, professionaliteit en betrouwbaar personeel. Als u nog vragen heeft dan nodigen wij u uit om geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen. Samen gaan we dan bekijken wat we voor u eventueel kunnen betekenen.

Bekijk onze diensten

Neem contact op!

Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op door middel van ons contact formulier of stuur een email naar info@schoonmaakbedrijfvaniersel.nl of bel 06 22971845.