Vraag een offerte aan!

Schoonmaakbedrijf Geldrop

Schoonmaakbedrijf Van Iersel in Geldrop verzorgt graag al uw schoonmaakwerk. Wij maken veel bedrijven schoon, maar werken ook voor particulieren, bedrijven en instellingen. We zijn een relatief klein en flexibel familiebedrijf met een klein aantal personeelsleden. Al deze personeelsleden zijn zeer vakbekwaam en goed opgeleid.

Het vakbekwaam personeel van Schoonmaakbedrijf Van Iersel in Geldrop

Ons schoonmaakwerk zou niet kwalitatief zijn zonder ons vakbekwame personeel. Ons personeel is goed opgeleid en bezit veelal een VCA Leidinggevende Hoogwerker Certificaat. Veel van onze medewerkers hebben hun eigen specialisatie. Ook beschikken zij allen over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Zij zijn dus uiterst betrouwbaar. Wij garanderen u integriteit. Dit is wel zo prettig wanneer onze medewerkers ’s nachts bij u op kantoor komen schoonmaken. U bent verzekerd van professioneel en betrouwbaar schoonmaakwerk als u kiest voor Schoonmaakbedrijf Van Iersel als schoonmaakbedrijf in Geldrop.

Referenties

Wij hebben al voor veel opdrachtgevers gewerkt, onder andere in Geldrop, Eindhoven, Nuenen en Son en Breugel. Om een beeld te krijgen van ons werk kunt u enkele foto’s van onze projecten bekijken. Weet u zeker dat u ons schoonmaakbedrijf wilt inschakelen voor een schoonmaakklus in Geldrop? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte.

Milieuvriendelijk schoonmaken

Wij kiezen altijd voor producten om het milieu te ontlasten. Het gaat in de eerste plaats om de gezondheid van het personeel en de gezondheid van onze klanten. Wij werken daarom uitsluitend met producten die het milieu het minst aantasten en geen negatieve effecten hebben op ons personeel en onze klanten. Zo kunnen wij veilig voor u aan de slag gaan.

Wilt u meer weten? Stuur een email naar info@schoonmaakbedrijfvaniersel.nl of bel 06 22971845

  • All-round schoonmaakbedrijf

  • Milieuvriendelijk schoonmaken

  • Zorgvuldig gescreend personeel

  • Flexibel in werktijden

Schoonmaakbedrijf Geldrop