Notice: Undefined property: stdClass::$mobile_number in /var/www/vhosts/schoonmaakbedrijfvaniersel.nl/httpdocs/assets/themes/eigentijds/header.php on line 63

Glasbewassing

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Glasbewassing

Schone ramen en gevels geven uw bedrijf een goed aanzien. Dat is niet alleen belangrijk voor uw klanten, maar ook voor uw personeel. Een schoon bedrijf is een succesvol bedrijf. Schone ramen laten meer licht binnen en dat zorgt voor een omgeving waar het aangenaam toeven is voor zowel uw medewerkers als uw klanten.

Schoonmaakbedrijf Van Iersel kan iedere glasbewassing en gevelreiniging aan. Of het nu gaat om een eenmalig project of om periodiek onderhoud, Schoonmaakbedrijf Van Iersel beschikt over het personeel en de expertise, 40 jaar ervaring staat daar borg voor.

Glasbewassing en gevelreiniging in één

Het is vaak kostenbesparend het reinigen van uw gevels en de glasbewassing als één project te zien. Dit betekent niet persé dat de gevels en het glas even vaak gereinigd gaan worden. Dat hangt af van verschillende factoren, iedere gevel is uniek. Het betekent wel dat de planning efficiënter kan en dat bespaart op de onderhoudskosten.

Wilt u meer weten? Stuur een email naar w.iersel@chello.nl of bel 06 22971845

Laat wat van u horen

Schoonmaakbedrijf van Iersel

Bogardeind 170
5664 EN  Geldrop
T: 040-2855239
E:w.iersel@chello.nl