Glasbewassing

Schone ramen en gevels geven uw bedrijf een goed aanzien. Dat is niet alleen belangrijk voor uw klanten, maar ook voor uw personeel. Een schoon bedrijf is een succesvol bedrijf. Schone ramen laten meer licht binnen en dat zorgt voor een omgeving waar het aangenaam toeven is voor zowel uw medewerkers als uw klanten. Schoonmaakbedrijf Van Iersel kan iedere glasbewassing en gevelreiniging aan.

Of het nu gaat om een eenmalig project of om periodiek onderhoud, Schoonmaakbedrijf Van Iersel beschikt over het personeel en de expertise, 40 jaar ervaring staat daar borg voor.

Neem contact op

Specialistische glasbewassing

Onze specialisten zijn in bezit van een VCA-certificaat en hebben elk hun eigen hun eigen specialisme. Onze medewerkers op hoogte zijn in bezit van een hoogwerk certificaat. Waar we er met de hoogwerker niet bij kunnen, kunnen we gebruik maken van de Safe Sit-techniek. Hierdoor wordt uw gevel op veilige wijzen gereinigd.

Tevens maken wij gebruik van een osmose systeem met gedemineraliseerd water. Dit voorkomt strepen en zorgt ervoor dat uw raampartij optimaal gezuiverd wordt.

Heeft u interesse in een schoonmaakbedrijf in Eindhoven?

U kunt bij Schoonmaakbedrijf van Iersel vrijblijvend een offerte aanvragen. Heeft u vragen over onze diensten? Dan kunt u ook altijd contact opnemen.

Glasbewassing en gevelreiniging in één

Het is vaak kostenbesparend het reinigen van uw gevels en de glasbewassing als één project te zien. Dit betekent niet persé dat de gevels en het glas even vaak gereinigd gaan worden. Dat hangt af van verschillende factoren, iedere gevel is uniek. Het betekent wel dat de planning efficiënter kan en dat bespaart op de onderhoudskosten.

Neem contact op!

Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op door middel van ons contact formulier of stuur een email naar info@schoonmaakbedrijfvaniersel.nl of bel 06 22971845.