Schoonmaakbedrijf Van Iersel

biedt u alle mogelijkheden van een groot professioneel schoonmaakbedrijf, maar met de inzet, en betrokkenheid van een flexibel familiebedrijf. Wij beschikken over 15 tot 20 personeelsleden.

Ons bedrijf is  in de 35 jaar dat we bestaan uitgegroeid tot een solide en vertrouwde onderneming met een uitstekende reputatie. Wij verzorgen talloze diensten voor particulieren, bedrijven, kerken, en instellingen.

Vakbekwaam personeel

Wij werken uitsluitend met vakbekwaam en goed opgeleid personeel, dat beschikt over ruime ervaring, een VCA Leidinggevende diploma en over het Hoogwerk Certificaat. Ieder lid van ons team heeft zijn eigen specialisatie, derhalve worden uw werkzaamheden professioneel uitgevoerd en van A tot Z begeleid en gecoördineerd.

schoonmaakbedrijf van iersel

Referenties

Schoonmaakbedrijf Van Iersel werkt tot volle tevredenheid van haar opdrachtgevers, het doet ons dan ook genoegen dat wij onderstaande relaties als referenties mogen noemen. Wij hebben voor onderstaande relaties diverse werkzaamheden uitgevoerd. U kunt bij deze bedrijven informatie inwinnen over onze dienstverlening cq. verrichte werkzaamheden..

merken

Wilt u meer weten? Stuur een email naar info@schoonmaakbedrijfvaniersel.nl of bel 06 22971845

Laat wat van u horen!