All-round schoonmaakbedrijf

Milieuvriendelijk schoonmaken

Zorgvuldig gescreend personeel

Flexibel in werktijden

Trappenhuis schoonmaken Eindhoven

Uw trappenhuis laten schoonmaken in Eindhoven? Wanneer u het trappenhuis van uw kantoor of appartementencomplex wilt laten schoonmaken, dan is er maar één bedrijf dat u moet inschakelen voor deze schoonmaak. Schoonmaakbedrijf Van Iersel is u graag van dienst. Wij zorgen ervoor dat het trappenhuis er weer spik en span bij ligt. Ons professionele team is zeer ervaren in trappenhuizen schoonmaken. Maar u kunt ons schoonmaakbedrijf niet alleen inhuren om een trappenhuis schoon te maken in Eindhoven. Wij staan nog met veel meer diensten voor u klaar. Denk bijvoorbeeld aan glasbewassing, het schoonmaken van gevels, het reinigen van zonnepanelen en het onderhouden van kantoorcomplexen.

Neem contact op

Trappenhuis schoonmaak en meer

Ons uitgebreide dienstenpakket bieden wij aan in de regio Eindhoven, waar wij vooral kantoren, bedrijfspanden en appartementencomplexen van binnen en van buiten schoonmaken. Voor talloze bedrijven in onder andere Son en Breugel, Geldrop en Helmond hebben wij schoonmaakwerkzaamheden mogen verrichtten. Maar ook als particulier kun u bij ons terecht. Dus bent u op zoek naar een professioneel en ervaren schoonmaakbedrijf voor een trappenhuis schoonmaak in Eindhoven of omgeving? Wij staan graag voor u klaar! Wilt u ons schoonmaakbedrijf in Eindhoven inhuren? Of heeft u nog vragen over een trappenhuis schoonmaken of over één van onze andere diensten? Stel ze gerust! U mag altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Schoonmaak in appartementencomplex nodig? Wij staan voor u klaar

Kan uw appartementencomplex wel een flinke schoonmaak gebruiken? Wilt u graag uw trappenhuis laten schoonmaken in omgeving Eindhoven? Schakel dan Schoonmaakbedrijf Van Iersel voor in. Het schoonmaken van een trappenhuis of appartementencomplex is niet zomaar iets. Er komt veel bij kijken om een trappenhuis goed en hygiënische schoon te krijgen. Een trappenhuis schoonmaken is namelijk een vak.

Redenen om te kiezen voor Schoonmaakbedrijf Van Iersel

Er zijn verschillende redenen waarom u ons zou moeten inschakelen om uw trappenhuis schoon te maken. Allereerst maken wij enkel gebruik van schoonmaakmiddelen die de menselijke gezondheid en onze leefomgeving niet schaden. In het bijzonder voor mensen met astma of een allergie is dat natuurlijk heel prettig. Daarnaast garanderen wij dat wij enkel betrouwbaar schoonmaakpersoneel in huis hebben. Voordat wij nieuwe mensen aannemen, gaan wij eerst na of zij goed geschoold zijn, over de juiste ervaring beschikken en ook in het bezit zijn van een Verdrag Omtrent het Gedrag, kortweg VOG genoemd.

Ook vinden wij een goede beheersing van de Nederlandse taal heel belangrijk natuurlijk. Een goede communicatie is erg belangrijk bij een trappenhuis schoonmaken, maar ook bij ander schoonmaakwerk. Door op deze manier ons personeel zorgvuldig te screenen proberen wij het gevoel van veiligheid te vergroten. Een trappenhuis schoonmaken in Eindhoven of omgeving hoeft natuurlijk niet bij een appartementencomplex te zijn. Ook veel grote bedrijven beschikken over een trappenhuis. Trappenhuizen schoonmaken bij grote bedrijven doen wij voornamelijk ’s nachts. Dit in overleg met u natuurlijk. Door deze schoonmaakwerkzaamheden ’s nachts uit te voeren, ondervinden u en uw medewerkers geen last van de werkzaamheden. En ’s ochtends komt u binnen in een schoon bedrijf waar u weer fris aan de slag kunt. Omdat er vaak niemand aanwezig is in de nachtelijke uren, vinden wij het belangrijk dat u ons personeel met een gerust hart het trappenhuis schoonmaak kunt laten uitvoeren. Daarom stellen wij hoge eisen aan ons personeel.

Heeft u interesse in een schoonmaakbedrijf in Eindhoven?

U kunt bij Schoonmaakbedrijf van Iersel vrijblijvend een offerte aanvragen. Heeft u vragen over onze diensten? Dan kunt u ook altijd contact opnemen.

Uitgebreid dienstenpakket

Wij hebben het er al even over gehad. Niet alleen voor het trappenhuis schoonmaken in Eindhoven en omgeving kunt u bij ons terecht. Ook voor talloze andere diensten op het gebied van schoonmaak staan wij graag voor u klaar. Wij kunnen bijvoorbeeld ook uw gevel reinigen. Het is namelijk belangrijk dat deze er goed uitziet, het is immers de eerste indruk die klanten voor u krijgen wanneer ze bij uw bedrijf langsgaan. Ook voor glasbewassing bent u bij ons aan het juiste adres. Wij reinigen uw ramen professioneel en laten ze weer stralen. Ook het reinigen van zonnepanelen, kantooronderhoud en specialistische reinigingen vallen onder ons uitgebreide dienstenpakket. Dit alles kan eenmalig of periodiek. In het laatste geval komen wij om de zoveel tijd uw trappenhuis schoonmaken in Eindhoven. Of de glasbewassing verzorgen. Dus bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor trappenhuis schoonmaak? Maar waarbij u ook nog andere schoonmaakdiensten af kunt nemen? Dan bent u bij Schoonmaakbedrijf van Iersel aan het juiste adres!

Trappenhuis Eindhoven schoonmaken?

Al talloze gerenommeerde bedrijven in de omgeving van Eindhoven mogen wij tot onze vaste klantenkring rekenen. Zij hebben ons hun vertrouwen gegeven in het professioneel schoonmaken van hun bedrijf of onderneming. Graag komen wij ook uw trappenhuis schoonmaken in Eindhoven, Son en Breugel, Geldrop, Helmond of een andere plaats in de omgeving. Wilt u Schoonmaakbedrijf Van Iersel inschakelen voor trappenhuis schoonmaak of voor het laten uitvoeren van een professionele schoonmaak van uw appartementencomplex? Dan horen wij dat natuurlijk graag van u. Wij hopen u binnenkort te mogen ontmoeten en van dienst te mogen zijn.

Neem contact op!

Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op door middel van ons contact formulier of stuur een email naar info@schoonmaakbedrijfvaniersel.nl of bel 06 22971845.