Vraag een offerte aan!

Trappenhuis schoonmaken Eindhoven

Wanneer u het trappenhuis van uw kantoor of appartementencomplex wilt laten schoonmaken, dan is er maar één bedrijf dat u moet inschakelen voor deze schoonmaak. Schoonmaakbedrijf Van Iersel is u graag van dienst. Wij zijn voor veel verschillende schoonmaakdiensten in te schakelen. Ons uitgebreide dienstenpakket bieden wij aan in de regio Eindhoven, waar wij vooral kantoren, bedrijfspanden en appartementencomplexen van binnen en van buiten schoonmaken.

Trappenhuis schoonmaken? Schoonmaak appartementencomplex nodig? Schoonmaakbedrijf Van Iersel helpt u graag

Kan uw appartementencomplex wel een flinke schoonmaak gebruiken? Wilt u graag uw trappenhuis laten schoonmaken? Schakel daar een professioneel schoonmaakbedrijf als Schoonmaakbedrijf Van Iersel voor in. Er zijn verschillende redenen voor waarom u ons zou moeten inschakelen. Allereerst maken wij enkel gebruik van schoonmaakmiddelen die de menselijke gezondheid en onze leefomgeving niet schaden. In het bijzonder voor mensen met astma of een allergie is dat natuurlijk heel prettig. Daarnaast garanderen wij dat wij enkel betrouwbaar schoonmaakpersoneel in huis hebben. Voordat wij nieuwe mensen aannemen, gaan wij eerst na of zij goed geschoold zijn, over de juiste ervaring beschikken en ook in het bezit zijn in een Verdrag Omtrent het Gedrag. Ook vinden wij een goede beheersing van de Nederlandse taal heel belangrijk natuurlijk. Op die manier proberen wij een gevoel van veiligheid te vergroten.

Trappenhuis Eindhoven schoonmaken? Neem contact op!

Wilt u Schoonmaakbedrijf Van Iersel inschakelen voor het schoonmaken van een trappenhuis in Eindhoven of voor het laten uitvoeren van een professionele schoonmaak van uw appartementencomplex? Dan horen wij dat natuurlijk graag van u. Wij hopen u binnenkort te mogen ontmoeten en van dienst te mogen zijn.

Meer weten? Stuur een email naar info@schoonmaakbedrijfvaniersel.nl of bel 06 22971845

  • All-round schoonmaakbedrijf

  • Milieuvriendelijk schoonmaken

  • Zorgvuldig gescreend personeel

  • Flexibel in werktijden

Trappenhuis schoonmaken