Vraag een offerte aan!

Glazenwasser Helmond

Schoonmaakbedrijf Van Iersel biedt u graag een deskundige glazenwasser in omgeving Helmond. Wij werken naast Helmond ook in Geldrop, Eindhoven en Nuenen. Wij zijn een familiebedrijf en gaan zeer betrokken en flexibel te werk. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij een uitstekende reputatie hebben.

Glazenwasser in omgeving Helmond voor glasbewassing en gevelreiniging

Als u wilt dat uw bedrijf een mooie uitstraling heeft, is glasbewassing en gevelreiniging erg belangrijk. Schone ramen en een schone gevel zorgen ervoor dat uw bedrijf er aantrekkelijk uitziet. Dit is fijn voor uw personeel, maar ook voor uw klanten. In het gunstigste geval weet u zelfs meer klanten te lokken. Een glazenwasser van Schoonmaakbedrijf Van Iersel in omgeving Helmond kan voor u zowel de ramen als de gevel schoonmaken. In principe hoeft u de gevel niet zo vaak te reinigen als de ramen. Als dit moet gebeuren, is het echter efficiënter en ook kostenbesparend als u de twee diensten combineert. U kunt ons inschakelen voor periodiek onderhoud waarbij wij beiden voor u verzorgen.

Contact opnemen glazenwasser Helmond

Als u meer wilt weten over onze diensten of graag vrijblijvend een offerte zou krijgen, dan kunt u contact met ons opnemen via ons telefoonnummer, e-mailadres of middels het contactformulier. Wij helpen u graag bij het vinden van geschikt schoonmaakwerk voor uw bedrijf.

Meer weten? Stuur een email naar info@schoonmaakbedrijfvaniersel.nl of bel 06 22971845

  • All-round schoonmaakbedrijf

  • Milieuvriendelijk schoonmaken

  • Zorgvuldig gescreend personeel

  • Flexibel in werktijden

Glazenwasser Helmond