All-round schoonmaakbedrijf

Milieuvriendelijk schoonmaken

Zorgvuldig gescreend personeel

Flexibel in werktijden

Glazenwasser Helmond

Bij Schoonmaakbedrijf Van Iersel vindt u een deskundige en betrouwbare glazenwasser in Helmond en omgeving. Uiteraard zijn wij niet alleen als ramenwasser in Helmond actief, maar ook in plaatsen als Geldrop, Eindhoven en Nuenen kunt u gebruikmaken van onze schoonmaakdiensten. Wij zijn een écht familiebedrijf, dat kunt u goed merken aan onze betrokkenheid en flexibiliteit tijdens onze samenwerking. Al meer dan 40 jaar staan wij als glazenwasser in Helmond en omstreken klaar voor een grote diversiteit aan klanten. Ons enthousiaste team beschikt over jarenlange kennis en ervaring. Daarnaast wordt al ons personeel op voorhand zorgvuldig gescreend. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat ieder personeelslid over een VOG beschikt. Zodoende proberen wij op voorhand al een vertrouwensband met u te scheppen. Als glazenwasser in Helmond kunnen we u dus garanderen van perfect schone ramen, uiterst professioneel en betrouwbaar personeel en veilige schoonmaakmiddelen. Dit heeft ervoor gezorgd, dat wij een uitstekende reputatie hebben opgebouwd als glazenwasser in Helmond. Wilt u daarom ook gebruikmaken van één van onze vele schoonmaakdiensten? Neem dan vandaag nog contact met ons op en samen zullen we de mogelijkheden bespreken.

Over ons

Een glazenwasser in Helmond voor al uw glasbewassing en gevelreiniging

Uiteraard wilt u dat uw bedrijf te allen tijde een mooie uitstraling heeft. In dat geval is het erg belangrijk om uw glasbewassing en gevelreiniging tijdig en regelmatig uitgevoerd te laten worden. Schone ramen en een schone gevel zorgen er namelijk voor dat uw bedrijf er aan de buitenkant in ieder geval al aantrekkelijk uitziet. Hier heeft u niet alleen baat bij met potentiële klanten, maar ook bij uw personeel zult u hiermee positieve neveneffecten ervaren. Nieuwe klanten binnenslepen wordt hierdoor zonder twijfel een stuk gemakkelijker. Een glazenwasser in Helmond van Schoonmaakbedrijf Van Iersel niet alleen geschikte voor het wassen van uw ramen, maar wij zijn ook zeer kundig in het reinigen van gevels en andere schoonmaakwerkzaamheden. Heeft u zowel een gevelreiniger als ramenwasser in Helmond nodig? Dan raden we u ten zeerste aan om deze twee diensten door ons te laten combineren. Dit is namelijk een stuk efficiënter, waardoor u uiteindelijk flinke kosten op het onderhoud van uw pand bespaart. Bij Schoonmaakbedrijf Van Iersel is het mogelijk om ons in te huren voor periodiek onderhoud. Wij zullen dan tijdig alle afgesproken schoonmaakwerkzaamheden voor u verrichten. Zo heeft u een gevelreiniger en glazenwasser in Helmond in één.

Onze glazenwasser in Helmond werkt uitsluitend met milieuvriendelijke producten

De veiligheid van onze klanten en uiteraard ook ons personeel heeft bij ons de hoogste prioriteit. Daarnaast proberen wij natuurlijk ook nog het milieu zo min mogelijk te belasten met ons schoonmaakwerk. Om die reden werkt ons personeel, waaronder onze ramenwasser in Helmond, uitsluitend met producten die het milieu zo min mogelijk aantasten én geen negatieve effecten hebben op de gezondheid van ons personeel en klanten. Zodoende bieden we u de garantie, dat wij veilig voor u aan het werk gaan en zowel mens als milieu niet onnodig blootgesteld worden aan schadelijke stoffen en materialen.

All-round schoonmaakbedrijf: Kantooronderhoud, specialistische reinigingen en glazenwasser in Helmond

Schoonmaakbedrijf van Iersel is een all-round schoonmaakbedrijf. Zo zijn wij niet alleen geschikt als glazenwasser in Helmond, maar kunnen wij u nog veel meer diverse diensten aanbieden. Zo is het voor ons bijvoorbeeld ook mogelijk om het volledige onderhoud van uw kantoor op ons te nemen. Aangezien ons gehele personeel een strenge screening en selectie hebben doorstaan, kunt u ons met een gerust hart uw gehele kantoor ’s nachts laten schoonmaken. Vervolgens kan uw personeel de volgende ochtend met goede moed in een gepoetst en opgeruimd kantoor weer aan de slag. Zoals wij eerder al hebben benoemd, bezit ieder lid van ons team namelijk over een VOG. Hierdoor heeft u de garantie dat ons personeel volledig te vertrouwen is. Heeft u liever toch niet dat wij ’s nachts ons schoonmaakwerk uitvoeren? Dat is geen enkel probleem, want wij zijn uitermate flexibel. Wij kunnen precies met u afstemmen, wat voor u het beste uitkomt. Al vele bedrijven zijn wij op deze manier van dienst. Overigens kunt u ook voor specialistische reinigingen bij ons terecht. Denk hierbij aan de reiniging van zonnepanelen en het onderhoud van appartementencomplexen. Schoonmaakbedrijf Van Iersel kan bijna ieder schoonmaakwerk voor rekening nemen.

Contact opnemen met onze glazenwasser in Helmond

Zoals u heeft kunnen lezen, is Schoonmaakbedrijf Van Iersel niet alleen een geschikte glazenwasser in Helmond. Wij kunnen vrijwel iedere soort schoonmaakwerk voor u opknappen. Betrouwbaar, professioneel en vakkundig, dat is waar u ons aan kunt herkennen. Wilt u meer weten over onze diverse diensten of graag vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer, e-mailadres of middels het contactformulier. Wij helpen u graag bij het vinden van geschikt schoonmaakwerk voor uw bedrijf of onderneming.

Contact

Neem contact op!

Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op door middel van ons contact formulier of stuur een email naar info@schoonmaakbedrijfvaniersel.nl of bel 06 22971845.