All-round schoonmaakbedrijf

Milieuvriendelijk schoonmaken

Zorgvuldig gescreend personeel

Flexibel in werktijden

Glazenwasser Nuenen

Schoonmaakbedrijf Van Iersel biedt u graag een deskundige glazenwasser in omgeving Nuenen. Wij werken naast Nuenen ook in Geldrop, Eindhoven en Son en Breugel. Wij zijn een familiebedrijf en gaan zeer betrokken en flexibel te werk. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij een uitstekende reputatie hebben. Ook werken wij als glazenwasser in Eindhoven en Helmond.

Over ons

Glazenwasser in omgeving Nuenen voor glasbewassing en gevelreiniging

Als u wilt dat uw bedrijf een mooie uitstraling heeft, is glasbewassing en gevelreiniging erg belangrijk. Schone ramen en een schone gevel zorgen ervoor dat uw bedrijf er aantrekkelijk uitziet. Dit is fijn voor uw personeel, maar ook voor uw klanten. In het gunstigste geval weet u zelfs meer klanten te lokken. Een glazenwasser van Schoonmaakbedrijf Van Iersel in omgeving Nuenen kan voor u zowel de ramen als de gevel schoonmaken. In principe hoeft u de gevel niet zo vaak te reinigen als de ramen. Als dit moet gebeuren, is het echter efficiënter en ook kostenbesparend als u de twee diensten combineert. U kunt ons inschakelen voor periodiek onderhoud waarbij wij beiden voor u verzorgen.

Contact opnemen glazenwasser Nuenen

Als u meer wilt weten over onze diensten of graag vrijblijvend een offerte zou krijgen, dan kunt u contact met ons opnemen via ons telefoonnummer, e-mailadres of middels het contactformulier. Wij helpen u graag bij het vinden van geschikt schoonmaakwerk voor uw bedrijf.

Contact

Neem contact op!

Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op door middel van ons contact formulier of stuur een email naar info@schoonmaakbedrijfvaniersel.nl of bel 06 22971845.