Vraag een offerte aan!

Kantoren schoonmaken Eindhoven

Het is belangrijk dat vakbekwame en betrouwbare schoonmakers kantoren schoonmaken in Eindhoven. Deze schoonmakers kunnen namelijk in aanraking komen met vertrouwelijke informatie, bijvoorbeeld wanneer zij schoonmaken bij financiële instanties. Bij Schoonmaakbedrijf Van Iersel garanderen wij u dat ons personeel integer en betrouwbaar is. Zij zijn uitgekozen op hun uitstekende kwaliteiten en moeten bezitten over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Dit betekent dat zij een blanco strafblad hebben en goed te vertrouwen zijn.

Professioneel kantoren schoonmaken in Eindhoven

Het schoonmaken van kantoren in Eindhoven is een vak apart. Schoonmakers moeten over veel kwaliteiten beschikken om hun werk goed uit te voeren. Wij hebben ons personeel hier zorgvuldig op geselecteerd. Al onze schoonmakers hebben veel ervaring in het schoonmaken van kantoren en beschikken over de juiste opleiding. Ook hebben velen een VCA Leidinggevende Hoogwerker Certificaat. Ieder personeelslid heeft een eigen specialiteit. Op basis van uw wensen, kunnen wij u de juiste schoonmaker aanbieden die uw kantoor schoonmaakt zoals u dat graag wilt.

Enkele specialistische reinigingen

Vraagt u zich af waarin onze schoonmakers zijn gespecialiseerd? Wij kunnen onder andere tapijtreiniging, hogedrukreiniging, computerreiniging en afvalmanagement aanbieden. Voor al deze diensten hebben wij specialisten in dienst. Ook voor het schoonmaken van kantoren in Eindhoven zijn enkele van onze schoonmakers getraind. Als u meer wilt over onze diensten, kunt u contact met ons opnemen.

Meer weten? Stuur een email naar w.iersel@chello.nl of bel 06 22971845

  • All-round schoonmaakbedrijf

  • Milieuvriendelijk schoonmaken

  • Zorgvuldig gescreend personeel

  • Flexibel in werktijden

Kantoren schoonmaken Eindhoven