All-round schoonmaakbedrijf

Milieuvriendelijk schoonmaken

Zorgvuldig gescreend personeel

Flexibel in werktijden

Kantoren schoonmaken Eindhoven

Het is belangrijk dat vakbekwame en betrouwbare schoonmakers kantoren schoonmaken in Eindhoven. Deze schoonmakers kunnen namelijk in aanraking komen met vertrouwelijke informatie, bijvoorbeeld wanneer zij schoonmaken bij financiële instanties. Bij Schoonmaakbedrijf Van Iersel garanderen wij u dat ons personeel integer en betrouwbaar is. Zij zijn uitgekozen op hun uitstekende kwaliteiten en moeten bezitten over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Dit betekent dat zij een blanco strafblad hebben en goed te vertrouwen zijn.

Neem contact op

Professioneel kantoren schoonmaken in Eindhoven

Bij het inhuren van schoonmaakpersoneel, is het erg belangrijk dat u deze personen ook vertrouwd. Om dit te garanderen hanteert Schoonmaakbedrijf Van Iersel een streng selectieproces. Hierdoor weet u van tevoren al dat u onze schoonmakers kunt vertrouwen. Bij dit selectieproces wordt er naar meerdere onderdelen gekeken. Namelijk of ze ervaring hebben, gespecialiseerd zijn in een vakgebied en of ze geschoold zijn. Hiernaast vinden wij het van belang of onze werknemers in het bezit zijn van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en de Nederlandse taal goed beheersen. Door deze strenge selectie hebben onze klanten een veilig gevoel wanneer ze met ons in zee gaan. Of het nu gaat om zonnepanelen reinigen, ramenwassen of kantooronderhoud, met Schoonmaakbedrijf Van Iersel bent u verzekerd van bekwaamd personeel.

Heeft u interesse in een schoonmaakbedrijf in Eindhoven?

U kunt bij Schoonmaakbedrijf van Iersel vrijblijvend een offerte aanvragen. Heeft u vragen over onze diensten? Dan kunt u ook altijd contact opnemen.

Enkele specialistische reinigingen

Vraagt u zich af waarin onze schoonmakers zijn gespecialiseerd? Wij kunnen onder andere tapijtreiniging, hogedrukreiniging, computerreiniging en afvalmanagement aanbieden. Voor al deze diensten hebben wij specialisten in dienst. Ook voor het schoonmaken van kantoren in Eindhoven zijn enkele van onze schoonmakers getraind. Als u meer wilt over onze diensten, kunt u contact met ons opnemen.

Neem contact op!

Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op door middel van ons contact formulier of stuur een email naar info@schoonmaakbedrijfvaniersel.nl of bel 06 22971845.