Vraag een offerte aan!

Zonnepanelen laten reinigen

Zonnepanelen moeten van tijd tot tijd schoongemaakt worden. Wanneer er viezigheid op de panelen zit, wordt niet het maximale rendement behaald. Schoonmaakbedrijf Van Iersel zorgt ervoor dat er weer 100% rendement gehaald kan worden. Hierdoor wordt er voor een betere terugverdientijd gezorgd. Om het rendement te verhogen, is het niet nodig om de zijkanten schoon te maken. Wij doen dit wel, aangezien het natuurlijk wel een stuk mooier uitziet. Hierdoor hoeft er niet omgekeken te worden naar wat wel en niet schoongemaakt hoeft te worden.

Zonnepanelen schoonmakers nodig? Wij helpen u verder

Bij het inhuren van schoonmaakpersoneel, is het erg belangrijk dat u deze personen ook vertrouwd. Om dit te garanderen hanteert Schoonmaakbedrijf Van Iersel een streng selectieproces. Hierdoor weet u van te voren al dat u onze schoonmakers kunt vertrouwen. Bij dit selectieproces wordt er naar meerdere onderdelen gekeken. Namelijk of ze ervaring hebben, gespecialiseerd zijn in een vakgebied en of ze geschoold zijn. Hiernaast vinden wij het van belang of onze werknemers in het bezit zijn van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en de Nederlandse taal goed beheersen. Door deze strenge selectie hebben onze klanten een veilig gevoel wanneer ze met ons in zee gaan. Of het nu gaat om zonnepanelen reinigen, ramenwassen of kantooronderhoud, met Schoonmaakbedrijf Van Iersel bent u verzekerd van bekwaamd personeel.

Zonnepanelen en het milieu

Zonnepanelen zijn een goede manier om een bijdrage te leveren aan het milieu. Bij Schoonmaakbedrijf Van Iersel hechten we veel waarde aan het milieu. U ook? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken tijdens het uitvoeren van een schoonmaakbeurt namelijk gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Bent u benieuwd naar onze schoonmaakmethoden of wilt u graag meer informatie?

Stuur een email naar w.iersel@chello.nl of bel 06 22971845

  • All-round schoonmaakbedrijf

  • Milieuvriendelijk schoonmaken

  • Zorgvuldig gescreend personeel

  • Flexibel in werktijden

Ramenwasser Eindhoven