All-round schoonmaakbedrijf

Milieuvriendelijk schoonmaken

Zorgvuldig gescreend personeel

Flexibel in werktijden

Zonnepanelen laten reinigen

Zonnepanelen moeten van tijd tot tijd schoongemaakt worden. Wanneer er viezigheid op de panelen zit, wordt niet het maximale rendement behaald. Schoonmaakbedrijf Van Iersel zorgt ervoor dat er weer 100% rendement gehaald kan worden. Hierdoor wordt er voor een betere terugverdientijd gezorgd. Om het rendement te verhogen, is het niet nodig om de zijkanten schoon te maken. Wij doen dit wel, aangezien het natuurlijk wel een stuk mooier uitziet. Hierdoor hoeft er niet omgekeken te worden naar wat wel en niet schoongemaakt hoeft te worden.

Contact opnemen

Zonnepanelen en het milieu

Zonnepanelen zijn een goede manier om een bijdrage te leveren aan het milieu. Bij Schoonmaakbedrijf Van Iersel hechten we veel waarde aan het milieu. U ook? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken tijdens het uitvoeren van een schoonmaakbeurt namelijk gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Bent u benieuwd naar onze schoonmaakmethoden of wilt u graag meer informatie?

Neem contact op!

Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op door middel van ons contact formulier of stuur een email naar info@schoonmaakbedrijfvaniersel.nl of bel 06 22971845.