Vraag een offerte aan!

Glazenwasser Eindhoven

Bent u op zoek naar een zeer goede en relatief goedkope glazenwasser in Eindhoven en omgeving? Dan bent u bij Schoonmaakbedrijf van Iersel aan het juiste adres. Wij verzorgen al meer dan 10 jaar betrouwbaar en kwalitatief schoonmaakwerk in de regio. Wij staan niet alleen klaar om glazen te wassen in Eindhoven, maar ook in plaatsen als Nuenen, Geldrop en Eindhoven.

Over ons team in Eindhoven

Elk personeelslid van schoonmaakbedrijf van Iersel is goed opgeleid en heeft veel ervaring in het vak. Het merendeel van ons personeel is bovendien in het bezit van een VCA (Leidinggevende Hoogwerker Certificaat). Al meer dan 40 jaar staan wij klaar als glazenwasser in Eindhoven en omstreken en hebben wij een grote diversiteit aan klanten opgebouwd. Bij ons bent u verzekerd van streeploze, schone ramen, betrouwbaar personeel en het gebruik van veilige, milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Hierdoor hebben wij een uitstekende reputatie opgebouwd als glazenwasser in Eindhoven. Wilt u ook graag prachtig schone ramen, waar de zon weer lekker doorheen kan schijnen? Maak dan gelijk een afspraak door ons te mailen of bellen.

Kosten van onze glazenwasser in Eindhoven

Wilt u eerst meer weten over onze glazenwasser prijzen in Eindhoven voordat u ons inschakelt? Twijfel ook dan niet om contact met ons op te nemen. Wanneer u ons wat meer informatie geeft over uw specifieke situatie en wensen, kunnen wij u een vrijblijvende offerte geven voor het glazen wassen in Eindhoven. U zult zien dat onze prijs-kwaliteitsverhouding zeer goed is en dat wij een van de goedkope glazenwassers uit Eindhoven zijn.

Over ons

Glazen wassen en gevels reinigen in Eindhoven

U kunt ons niet alleen inhuren voor glazen wassen in Eindhoven, maar bijvoorbeeld ook voor het reinigen van uw gevel. Wanneer u een bedrijf heeft, is het van belang dat dit regelmatig gebeurt. Op deze manier heeft uw bedrijf altijd een goede uitstraling. Moeten zowel de glazen worden gewassen als de gevel worden gereinigd bij uw (bedrijfs)pand? Dan raden we u sterk aan om deze diensten te combineren.

Bij Schoonmaakbedrijf Van Iersel huurt u een gevelreiniger en glazenwasser in Eindhoven in één. Hierdoor kunt u flink besparen op de kosten van het onderhoud van uw pand. Bovendien is het bij ons mogelijk om te kiezen voor periodiek onderhoud. Wij zullen dan om de zoveel tijd terugkomen om alle gewenste schoonmaakwerkzaamheden voor u te verrichten. Zo blijft het pand er altijd pico bello uitzien en hoeft niemand zich om de schoonmaak te bekommeren.

Een schone gevel met schone ramen zorgt ervoor dat uw kantoor of pand er aan de buitenkant al een stuk aantrekkelijker uitziet. Dit levert niet allen voordeel op met betrekking tot potentiële klanten. Ook uw personeel zal hier voordeel van ervaren. Zo wordt het voor hen bijvoorbeeld een stuk makkelijker om nieuwe klanten binnen te slepen en worden zij vrolijker van al het licht dat opeens de kans krijgt om naar binnen te schijnen.

Milieuvriendelijkheid en veiligheid

Bij Schoonmaakbedrijf Van Iersel zijn er twee dingen die we hoog in het vaandel hebben staan, namelijk milieuvriendelijkheid en veiligheid. Met veiligheid bedoelen we aan de ene kant natuurlijk de veiligheid van onze klanten en aan de andere kant de veiligheid van ons personeel. Daarnaast vinden we dus milieuvriendelijkheid zeer belangrijk. Tijdens het glazen wassen in Eindhoven en tijdens al onze andere werkzaamheden proberen wij het milieu zo weinig mogelijk te belasten.

Hier hebben wij verschillende maatregels voor genomen. Zo werken onze glazenwassers in Eindhoven uitsluitend met schoonmaakproducten die zo milieuvriendelijk mogelijk zijn en daarnaast geen negatieve gevolgen hebben op gezondheid van mensen. Dankzij dit soort maatregels kunnen wij garanderen dat wij veilig te werk gaan bij het glazen wassen in Eindhoven en dat zowel klanten, personeel als het milieu niet onnodig worden blootgesteld aan schadelijke stoffen en materialen.

Diensten en betrouwbaarheid

Ons schoonmaakbedrijf is niet alleen actief als glazenwasser in Eindhoven. Wij bieden namelijk nog veel meer diensten aan. Zo kunnen wij het volledige onderhoud van uw bedrijf op ons te nemen. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfspand er binnen de korste keren weer spik en span uitziet. Wij weten precies hoe wij om moeten gaan met uw dure meubels, houten vloeren enzovoorts.

Bovendien kunt u ons personeel ten alle tijden vertrouwen. Onze schoonmakers en glazenwassers in Eindhoven hebben namelijk een strenge selectie en screening ondergaan. U kunt onze schoonmakers dan ook met een gerust hart uw volledige kantoor laten schoonmaken, al mocht dit ’s nachts zijn of al mocht er privacygevoelige informatie aanwezig zijn. Wij zijn al jaren een vertrouwd glazenwassersbedrijf in Eindhoven.

Neem contact op!

Wilt u uw glazen laten wassen in Eindhoven of wilt u gebruikmaken van een van onze andere diensten? Of bent u wellicht nog benieuwd naar de kosten van onze glazenwassers in Eindhoven? Neem dan gelijk contact met ons op. Wij geven u graag meer informatie en bespreken samen de mogelijkheden met betrekking tot uw specifieke situatie. Contact opnemen kan via ons contactformulier, via de telefoon (06 22971845) of via de mail (info@schoonmaakbedrijfvaniersel.nl). We horen graag van u!