Vraag een offerte aan!

Glazenwasser Eindhoven

Glazenwasser Eindhoven

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf of glazenwasser in Eindhoven en omgeving? Dan bent u bij Schoonmaakbedrijf van Iersel aan het juiste adres. Wij verzorgen al meer dan 10 jaar betrouwbaar en kwalitatief schoonmaakwerk in deze regio. Wij reinigen onder andere gevels en wassen ramen. Ook plaatsen als Nuenen, Geldrop en Helmond vallen binnen ons werkgebied.

Alle diensten van Glazenwasser Eindhoven

Elk personeelslid van schoonmaakbedrijf van Iersel is goed opgeleid en heeft veel ervaring in het vaak. Het merendeel van ons personeel is in het bezit van een VCA (Leidinggevende Hoogwerker Certificaat). U kunt ons inhuren voor het reinigen van uw gevel of het schoonmaken van uw ramen. Heeft u een bedrijf, dan is het van belang dat dit regelmatig gebeurt. Op deze manier heeft uw bedrijf altijd een goede uitstraling. Het is efficiënter en bovendien goedkoper om glasbewassing en gevelreiniging te combineren. Op deze manier bespaart u onder andere onderhoudskosten.

Vrijblijvende offerte Glazenwasser Eindhoven

Benieuwd naar onze prijzen en diensten voordat u ons inschakelt? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. Op deze manier kunnen wij u meer informatie of een vrijblijvende offerte geven voor het glazenwassen in Eindhoven.

Meer weten? Stuur een email naar info@schoonmaakbedrijfvaniersel.nl of bel 06 22971845

  • All-round schoonmaakbedrijf

  • Milieuvriendelijk schoonmaken

  • Zorgvuldig gescreend personeel

  • Flexibel in werktijden