Notice: Undefined property: stdClass::$mobile_number in /var/www/vhosts/schoonmaakbedrijfvaniersel.nl/httpdocs/assets/themes/eigentijds/header.php on line 63
Schoonmaakbedrijf Eindhoven

Glasbewassing

Schoonmaakbedrijf van Iersel is een full-service schoonmaakbedrijf in Eindhoven en omgeving

Lees verder

Schoonmaakbedrijf Eindhoven

Milieuvriendelijk schoonmaken

wij kiezen voor de juiste schoonmaakmiddelen om zodoende het milieu te ontlasten
Lees verder

Schoonmaakbedrijf Eindhoven

Specialistische reinigingen

Wij verrichten ook een groot aantal specialistische reinigingen.

Lees meer

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Glazenwasser Eindhoven

Schoonmaakbedrijf Van Iersel biedt u graag een deskundige glazenwasser in omgeving Eindhoven. Wij werken naast Eindhoven ook in Geldrop, Nuenen en Son en Breugel. Wij zijn een familiebedrijf en gaan zeer betrokken en flexibel te werk. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij een uitstekende reputatie hebben.

Glazenwasser in omgeving Eindhoven voor glasbewassing en gevelreiniging

Als u wilt dat uw bedrijf een mooie uitstraling heeft, is glasbewassing en gevelreiniging erg belangrijk. Schone ramen en een schone gevel zorgen ervoor dat uw bedrijf er aantrekkelijk uitziet. Dit is fijn voor uw personeel, maar ook voor uw klanten. In het gunstigste geval weet u zelfs meer klanten te lokken. Een glazenwasser van Schoonmaakbedrijf Van Iersel in omgeving Eindhoven kan voor u zowel de ramen als de gevel schoonmaken. In principe hoeft u de gevel niet zo vaak te reinigen als de ramen. Als dit moet gebeuren, is het echter efficiënter en ook kostenbesparend als u de twee diensten combineert. U kunt ons inschakelen voor periodiek onderhoud waarbij wij beiden voor u verzorgen.

Contact opnemen

Als u meer wilt weten over diensten van onze glazenwasser in omgeving Eindhoven of graag vrijblijvend een offerte zou krijgen, kunt u contact met ons opnemen via ons telefoonnummer, emailadres of middels het contactformulier. U kunt ons telefonisch bereiken via 06-2297 1845 en per mail via w.iersel@chello.nl.

Bogardeind 170
5664 EN  Geldrop

 

Andere interessante pagina’s:

N

All-round schoonmaakbedrijf

N

Milieuvriendelijk schoonmaken

N

Zorgvuldig gescreend personeel

N

Flexibel in werktijden

Contactformulier

  • Velden met een * zijn verplicht

Schoonmaakbedrijf van Iersel

Bogardeind 170
5664 EN  Geldrop
T: 040-2855239
E:w.iersel@chello.nl