All-round schoonmaakbedrijf

Milieuvriendelijk schoonmaken

Zorgvuldig gescreend personeel

Flexibel in werktijden

Ramenwasser Eindhoven

Heeft u een glazenwasser of ramenwasser in Eindhoven nodig omdat de ramen van uw pand wel een flinke schoonmaakbeurt kunnen gebruiken? Dan bent u bij Schoonmaakbedrijf Van Iersel op de juiste plek! Niet alleen voor het ramen wassen in Eindhoven zijn wij uitermate geschikt. Ook voor diverse specialistische schoonmaakwerkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres. Al ruim 10 jaar kunt u bij ons terecht voor kwalitatief en betrouwbaar schoonmaakwerk. Vanwege onze jarenlange ervaring en grote diversiteit aan schoonmaakwerkzaamheden zijn wij voor iedere klus de juiste partij.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden met u. Uiteraard zijn wij niet alleen als ramenwasser in Eindhoven actief, maar ook op plaatsen als Helmond en Nuenen kunt u rekenen op onze schoonmaakdienst. Uw ramen laten wassen in Eindhoven gaat snel en eenvoudig door contact met ons op te nemen.

Over ons

Ramenwasser bedrijf in Eindhoven nodig?

Bij ons kunt u erop vertrouwen dat ons personeel niet alleen over een bak ervaring beschikt, maar ook dat onze ramenwassers in Eindhoven op de juiste manier zijn opgeleid. Het grootste gedeelte van ons personeel bezit namelijk een VCA, ook wel een Leidinggevende Hoogwerker Certificaat genoemd. Hierdoor kunt u zonder zorgen onze ramenwasser in Eindhoven inhuren en erop vertrouwen dat het schoonmaakwerk op de juiste manier wordt uitgevoerd. Hier blijft het natuurlijk niet bij, want naast het ramen wassen in Eindhoven bieden wij nog veel meer schoonmaak gerelateerde diensten aan.

Van ramen wassen in Eindhoven tot specialistische reinigingen

Wij zijn niet voor niets een allround schoonmaakbedrijf. Daarom kunt u bij ons niet alleen terecht voor een ramenwasser in Eindhoven. Ook als het gaat om specialistische reinigingen zijn wij de partij voor u. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld gebruikmaken van een calamiteitenschoonmaak. Daarnaast zijn wij niet alleen geschikt om uw ramen te wassen in Eindhoven, maar ook uw zonnepanelen en complete kantoorruimtes worden door Schoonmaakbedrijf Van Iersel weer zo goed als nieuw. Wat de klus ook moge zijn, uw wensen en behoeften staan bij ons altijd op de eerste plek.

Wilt u volledig ontzorgd worden op het gebied van schoonmaak? Maak dan gebruik van onze flexibiliteit en zorgvuldigheid, want op onze schoonmaakdienst kunt u vertrouwen. Bent u benieuwd naar ons aanbod? Neem dan eens een kijkje tussen onze verscheidene diensten en projecten. Dankzij ons brede aanbod aan verschillende diensten is het voor ons mogelijk om voor iedere klant iets te kunnen betekenen. Geen klus is ons teveel, want wij werken enkel met goed opgeleid, enthousiast en vakbekwaam personeel. Hierdoor staan wij garant voor de kwaliteit van onze schoonmaakdiensten, waarbij duurzaamheid een prominente positie inneemt.

Bekijk onze diensten

Benieuwd naar de kosten van onze ramenwasser in Eindhoven?

Wij mogen met trots zeggen dat wij al veel tevreden klanten voor u hebben geholpen. Wij zijn immers al gedurende een lange tijd een begrip als ramenwasser bedrijf in Eindhoven. Wij verrichten niet alleen schoonmaakwerkzaamheden voor bedrijven en particulieren, maar ook kerken en verschillende instellingen kloppen graag bij ons aan. Wilt u graag meer weten over de kosten van onze ramenwasser in Eindhoven? We vertellen het u graag. Wij bieden u een totaalpakket aan schoonmaakwerkzaamheden waarin al onze diensten in principe zijn inbegrepen. U kunt vervolgens zelf de keuze maken van welke diensten u wel en niet gebruik wilt maken. Vervolgens stellen we voor u een vrijblijvende offerte op. Zo weet u bij ons altijd op voorhand precies waar u aan toe bent. Kiest u enkel voor het ramen wassen in Eindhoven, of toch meerdere schoonmaakdiensten? Bij Schoonmaakbedrijf Van Iersel is het allemaal mogelijk.

Milieu hoog in het vaandel

Staat het behoud van ons milieu ook bij u hoog in het vaandel? Dan kunnen we met zekerheid zeggen dat Schoonmaakbedrijf Van Iersel uw geschikte partner is. Tijdens het ramen wassen in Eindhoven maken wij namelijk uitsluitend gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Wilt u meer weten over onze milieuvriendelijke schoonmaakmethoden? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen u er graag meer over.

Bekijk onze diensten

Ramenwasser voor bedrijven

Met name voor bedrijven zijn wij dé dienstverlener van schoonmaakwerkzaamheden. Als bedrijf wilt u natuurlijk te allen tijde goed voor de dag komen. Een schoon pand en schone werkplekken zijn in dat geval van groot belang. We raden u tevens aan om glasbewassing en gevelreiniging te combineren. Dit scheelt namelijk in het totale kostenplaatje. Aangezien wij vaak schoonmaken bij werkplekken waar privacygevoelige informatie ligt, vinden wij het belangrijk dat u ons kan vertrouwen. Om die reden hanteert Schoonmaakbedrijf Van Iersel een zeer strenge selectieprocedure bij het aannemen van nieuw personeel. Wij hechten veel waarde aan het feit dat al ons personeel in het bezit is van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Bij ons vindt u dus niet alleen goed geschoold en ervaren schoonmaak personeel, maar kunt u ook vertrouwen op hun integriteit en zorgvuldigheid. Daarom zijn we dé ramenwasser voor bedrijven.

Neem contact op!

Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op door middel van ons contact formulier of stuur een email naar info@schoonmaakbedrijfvaniersel.nl of bel 06 22971845.