Vraag een offerte aan!

Ramenwasser Eindhoven

Heeft u een glazenwasser of ramenwasser nodig omdat de ramen van uw pand in Eindhoven wel een flinke schoonmaakbeurt kunnen gebruiken? Neem dan vandaag nog contact op met Schoonmaakbedrijf Van Iersel. Ons schoonmaakbedrijf biedt een grote verscheidenheid aan schoonmaakdiensten aan. Onze medewerkers zijn voornamelijk actief in de omgeving van Eindhoven. Denk hierbij aan plekken als Helmond en Nuenen. Zo kunt u bij ons dus ook een ramenwasser of glazenwasser inhuren.

Ramenwasser of glazenwasser in Eindhoven nodig? Vertrouw op Schoonmaakbedrijf Van Iersel

Wanneer u schoonmaakpersoneel inhuurt, dan wilt u natuurlijk wel dit personeel kunnen vertrouwen. Maar hoe weet u nu van tevoren dat u uw ingehuurde schoonmakers kunt vertrouwen? Schoonmaakbedrijf Van Iersel hanteert een zeer strenge selectieprocedure bij het aannemen van nieuw personeel. Vanzelfsprekend kijken wij of deze mensen ervaring hebben, goed geschoold zijn en gespecialiseerd zijn in een bepaald vakgebied. Wat wij ook belangrijk vinden is dat zij in het bezit zijn van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en ze goed Nederlands kunnen spreken. Door zo’n strenge selectieprocedure te hanteren proberen wij een veilig gevoel bij onze klanten te bewerkstelligen. Of het nu gaat om het schoonmaken van een kantoor, wanden of plafonds, of dat u een ramenwasser en glazenwasser in Eindhoven nodig heeft, bij Schoonmaakbedrijf Van Iersel vindt u gegarandeerd geschikt personeel.

Milieu hoog in het vaandel

Schoonmaakbedrijf Van Iersel vindt het behoud van het milieu zeer belangrijk. U ook? Dan zijn wij heel goede partners. Wij maken tijdens het uitvoeren van een schoonmaakbeurt namelijk gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Wilt u meer weten over onze schoonmaakmethode of wilt u in het bijzonder weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Meer weten? Stuur een email naar info@schoonmaakbedrijfvaniersel.nl of bel 06 22971845

  • All-round schoonmaakbedrijf

  • Milieuvriendelijk schoonmaken

  • Zorgvuldig gescreend personeel

  • Flexibel in werktijden

Ramenwasser Eindhoven