All-round schoonmaakbedrijf

Milieuvriendelijk schoonmaken

Zorgvuldig gescreend personeel

Flexibel in werktijden

Schoonmaakbedrijf Son en Breugel

Als u op zoek bent naar een professioneel schoonmaakbedrijf in de buurt van Son en Breugel bent u bij Schoonmaakbedrijf Van Iersel aan het juiste adres. Schoonmaakbedrijf van Iersel is een schoonmaakbedrijf gespecialiseerd in verschillende soorten schoonmaakwerkzaamheden. Deze schoonmaakwerkzaamheden verzorgen wij voornamelijk voor kantoren en bedrijfspanden. Maar wij zijn ook werkzaam voor particulieren. Ons gevarieerde dienstenpakket is geschikt voor allerlei soorten schoonmaakwerkzaamheden, van glasbewassing tot het reinigen van zonnepanelen. Ons professionele schoonmaakbedrijf nabij Son en Breugel verzorgd talloze diensten voor onder andere bedrijven, particulieren, kerken en instellingen. Niet alleen in Son en Breugel, maar ook in plaatsen als Eindhoven, Nuenen, Geldrop en Helmond.  Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring op dit gebied en in die tijd zijn wij als klein familiebedrijf uitgegroeid tot een groot en gerespecteerd schoonmaakbedrijf nabij Son en Breugel. Ons deskundige team bestaat uit ongeveer 20 personeelsleden die allen zorgvuldig gescreend worden door ons. Ook hebben ze veelal een eigen specialiteit op het gebied van schoonmaken. Zo kunnen wij u nóg beter van dienst zijn. Heeft u een professioneel schoonmaakbedrijf in de buurt van Son en Breugel nodig? Neem contact met ons op en hopelijk mogen we u binnenkort van dienst zijn!

Neem contact op

Wij beschikken over zorgvuldig geselecteerd personeel

Ons personeel selecteren wij zorgvuldig. We verzamelen dan ook meerdere informatie over ons personeel. Zo wordt hun achtergrond, opleiding en werkervaring specifiek bekeken. Daarnaast is het voor ons essentieel dat zij de Nederlandse taal goed spreken en dat ons personeel in het bezit is van een Verklaring Omtrent het Gedrag. Hiermee garanderen wij onze klanten betrouwbaar schoonmaakpersoneel bij Schoonmaakbedrijf van Iersel. Dit heeft ons schoonmaakbedrijf nabij Son en Breugel hoog in het vaandel staan. Wij vinden het belangrijk dat u ons personeel kunt vertrouwen en u zich geen zorgen hoeft te maken als ons team bij u aan het schoonmaken is. Bij veel bedrijven en kantoorcomplexen maakt ons team ’s nachts schoon als niemand anders aanwezig is. Wij begrijpen als geen ander dat u zich vertrouwd moeten voelen hierbij. Daarom selecteert ons schoonmaakbedrijf in Son en Breugel ook streng op personeel. Zo hoeft u zich hier dus geen zorgen over te maken als u in de buurt van Son en Breugel een professioneel schoonmaakbedrijf wilt inhuren.

Projecten schoonmaakbedrijf Son en Breugel

Talloze opdrachten hebben wij als schoonmaakbedrijf nabij Son en Breugel voor veel verschillende bedrijven mogen uitvoeren. Deze projecten vonden niet alleen plaats in Son en Breugel, maar ook in omliggende plaatsen als Geldrop, Eindhoven en Helmond. Om u een beter beeld te geven van onze werkzaamheden hebben wij een aantal foto’s hiervan geplaatst op onze website. Zo weet u precies waar u aan toe bent als wij schoonmaakwerkzaamheden bij u komen uitvoeren. Ook kunt u meer lezen over ons en onze dienstverlening. Veel grote en gerenommeerde bedrijven mogen wij vol trots tot onze uitgebreide klantenkring rekenen. Texaco bijvoorbeeld en het luxe restaurant De Lindehof in Nuenen. Dit restaurant heeft hygiene hoog in het vaandel staan. En dat is zeer begrijpelijk uiteraard. Zij hebben ons schoonmaakbedrijf nabij Son en Breugel het vertrouwen gegeven om hun schoonmaakwerkzaamheden te verrichten. Maar niet alleen bedrijven en instellingen behoren tot onze trouwe klantenkring. Wij werken ook voor particulieren. Krijgt u uw ramen maar niet stralend en streeploos schoon? Of heeft u hier zelf geen tijd voor? Wij van schoonmaakbedrijf nabij Son en Breugel staan voor u klaar! Heeft u interesse om ons in te huren? Of is nog iets niet helemaal duidelijk en heeft u nog vragen? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u graag meer informatie over onze dienstverlening en samen kunnen we bekijken wat we voor u eventueel kunnen betekenen.

Projecten bekijken

Milieuvriendelijke schoonmaakproducten

Behalve dat we ons personeel zorgvuldig screenen, vinden wij het ook belangrijk om met milieuvriendelijke schoonmaakproducten te werken. Ook op deze wijze proberen wij als schoonmaakbedrijf Son en Breugel, u en uw medewerkers te beschermen. Veel schoonmaakproducten bevatten schadelijke chemicaliën. Deze zijn niet alleen schadelijk voor het milieu, maar kunnen ook reacties oproepen bij mensen. Dit willen wij absoluut voorkomen. Want uw gezondheid en die van onze medewerkers staat voorop. Daarom zult u bij ons schoonmaakbedrijf Son en Breugel nooit schadelijke en milieuonvriendelijke producten aantreffen. Dit doen wij niet alleen voor onze en uw gezondheid, maar natuurlijk ook voor het milieu. Graag dragen wij een steentje bij zodat ook toekomstige generaties zich geen zorgen hoeven te maken over de impact die schadelijke schoonmaakproducten hebben op het milieu.

Heeft u interesse in een schoonmaakbedrijf in Son en Breugel?

U kunt bij Schoonmaakbedrijf van Iersel vrijblijvend een offerte aanvragen. Heeft u vragen over onze diensten? Dan kunt u ook altijd contact opnemen.

Een professioneel schoonmaakbedrijf voor deskundige schoonmaak in Son en Breugel

Ons dienstpakket is heel divers. Zo doen wij onder andere traphallen, gevels, ramen, tapijt en interieur voor u schoonmaken. Voor elk van deze klussen kunt u bij Schoonmaakbedrijf Van Iersel terecht. Wanneer wij schoonmaken doen wij dit altijd milieubewust. Wij houden rekening met het milieu, maar ook met de gezondheid van ons personeel en onze klanten. Daarom maken wij uitsluitend gebruik van schoonmaakmiddelen die het milieu en de gezondheid niet schaden. Maar ook ons personeel wordt zorgvuldig gescreend. Dit alles zodat u met een gerust hart ons schoonmaakbedrijf nabij Son en Breugel in kunt huren.

Bekijk onze diensten

Neem contact op!

Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op door middel van ons contact formulier of stuur een email naar info@schoonmaakbedrijfvaniersel.nl of bel 06 22971845.