Vraag een offerte aan!

Schoonmaakbedrijf Son en Breugel

Als u op zoek bent naar een professioneel schoonmaakbedrijf in de buurt van Son en Breugel bent u bij Schoonmaakbedrijf Van Iersel aan het juiste adres. Schoonmaakbedrijf van Iersel is een schoonmaakbedrijf gespecialiseerd in verschillende soorten schoonmaakwerkzaamheden. Deze schoonmaakwerkzaamheden verzorgen wij voornamelijk voor kantoren en bedrijfspanden. Ons gevarieerde dienstenpakket is hier geschikt voor. Heeft u een professioneel schoonmaakbedrijf in de buurt van Son en Breugel nodig? Neem contact met ons op en hopelijk mogen we u binnenkort van dienst zijn!

Wij beschikken over zorgvuldig geselecteerd personeel

Ons personeel selecteren wij zorgvuldig. We verzamelen dan ook meerdere informatie over ons personeel. Zo wordt hun achtergrond, opleiding en werkervaring specifiek bekeken. Daarnaast is het voor ons essentieel dat zij de Nederlandse taal goed spreken en dat ons personeel in het bezit is van een Verklaring Omtrent het Gedrag. Hiermee garanderen wij onze klanten betrouwbaar schoonmaakpersoneel bij Schoonmaakbedrijf van Iersel. Hier hoeft u zich dus geen zorgen over te maken als u in de buurt van Son en Breugel een professioneel schoonmaakbedrijf wilt huren.

Een professioneel schoonmaakbedrijf voor deskundige schoonmaak in Son en Breugel

Ons dienstpakket is heel divers. Zo doen wij onder andere traphallen, gevels, ramen, tapijt en interieur voor u schoonmaken. Voor elk van deze klussen kunt u bij Schoonmaakbedrijf Van Iersel terecht. Wij werken voornamelijk in de buurt van Eindhoven en omgeving. Zo kunt u ook bij ons terecht in Helmond, Geldrop en Nuenen. Wanneer wij schoonmaken doen wij dit altijd milieubewust. Wij houden rekening met het milieu, maar ook met de gezondheid van ons personeel en onze klanten. Daarom maken wij uitsluitend gebruik van schoonmaakmiddelen die het milieu en de gezondheid niet schaden.

Meer weten over onze diensten?

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@schoonmaakbedrijfvaniersel.nl of bel 06 22971845.

  • All-round schoonmaakbedrijf

  • Zorgvuldig gescreend personeel

  • Milieuvriendelijk schoonmaken

  • Flexibel in werktijden

schoonmaakbedrijf son en breugel