All-round schoonmaakbedrijf

Milieuvriendelijk schoonmaken

Zorgvuldig gescreend personeel

Flexibel in werktijden

Schoonmaakbedrijf Nuenen

Voor al uw schoonmaakwerk bent u bij Schoonmaakbedrijf van Iersel, gelegen nabij Nuenen, aan het juiste adres. Niet alleen in Nuenen, maar ook in onder andere Helmond, Eindhoven, Son en Breugel en Geldrop komt ons vakbekwame schoonmaakteam u graag helpen. Als schoonmaakbedrijf Nuenen maken wij niet alleen bedrijven en instellingen schoon, maar wij werken ook voor de particulier. Ons relatief kleine familiebedrijf is altijd flexibel geweest. Ons team bestaat uit ervaren, goed opgeleide personeelsleden. Wij van schoonmaakbedrijf Nuenen screenen al ons personeel zorgvuldig. Zo kunt u er zeker van zijn dat u niet alleen bekwaam, maar ook betrouwbare schoonmakers bij u over de vloer krijgt. Ons schoonmaakbedrijf nabij Nuenen bestaat al meer dan 40 jaar en in die tijd zijn wij uitgegroeid tot een gerespecteerde onderneming in de omgeving. Talloze bedrijven, particulieren, maar ook kerken en instellingen mogen wij tot onze trouwe klantenkring rekenen. Wij hopen dat ook u kiest voor ons schoonmaakbedrijf nabij Nuenen voor al uw schoonmaakwerkzaamheden. Heeft u alvast vragen of wilt u graag weten wat wij als schoonmaakbedrijf Nuenen voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Neem contact op

Over het personeel van Schoonmaakbedrijf Nuenen

Om kwalitatief schoonmaakwerk te leveren heb je vakmensen nodig. Dat begrijpen wij als schoonmaakbedrijf nabij Nuenen als geen ander. Schoonmaken is namelijk een vak. Hier dient kennis en kunde voor in huis te zijn. Professionele schoonmaak maakt een duidelijk verschil. Daarom beschikt het overgrote deel van ons personeel over een VCA (Leidinggevende Hoogwerker Certificaat). Onze medewerkers zijn daarnaast gespecialiseerd in verschillende soorten schoonmaakwerk. Zo kan de één uw zonnepanelen uitstekend reinigen en de ander is gespecialiseerd in het schoonmaken van kantoren. Door deze specialisaties kunnen wij u als schoonmaakbedrijf nabij Nuenen van hoog kwalitatief schoonmaakwerk voorzien. Tevens beschikken al onze medewerkers over een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag). Op deze manier creëren wij een vertrouwensband en garanderen wij u integriteit. U hoeft zich dus geen enkele zorgen te maken als wij ’s nachts uw bedrijf komen schoonmaken. In de ochtend is alles keurig schoon en kunnen uw medewerkers weer fris aan de slag. Dit gevoel van veiligheid vinden wij zeer belangrijk bij ons schoonmaakbedrijf nabij Nuenen. Dus kiest u voor Schoonmaakbedrijf van Iersel nabij Nuenen, dan kunt u zonder zorgen uw schoonmaakwerk uit handen geven.

Referenties Schoonmaakbedrijf Nuenen

Wij hebben al veel verschillende opdrachten gehad in Nuenen, maar ook in omliggende plaatsen als Eindhoven, Son en Breugel en Geldrop. Op onze website vindt u foto’s van onze projecten. Zo krijgt u een beeld van hoe wij te werk gaan. Grote en kleine bedrijven mogen wij trots tot onze klantenkring benoemen. Het gerenommeerde bedrijf Texaco bijvoorbeeld. Maar ook het tweesterrenrestaurant De Lindehof in Nuenen heeft ons hun vertrouwen gegeven. Dit hoge segment restaurant heeft hygiëne uiteraard hoog in het vaandel staan. Als schoonmaakbedrijf nabij Nuenen weten wij hier wel raad mee. Tot volle tevredenheid mogen wij bij dit tweesterrenrestaurant de belangrijke schoonmaakwerkzaamheden verrichten. Maar behalve bij bedrijven, verrichten wij ook schoonmaakwerkzaamheden thuis bij particulieren. Dus bent u op zoek naar glazenwasser in Nuenen om uw ramen stralend en streeploos schoon te maken? Ook dan bent u bij ons schoonmaakbedrijf nabij Nuenen aan het juiste adres. Wij komen graag bij u thuis langs om bijvoorbeeld uw ramen te reinigen. Heeft u hier vragen over? Of wilt u ons als schoonmaakbedrijf nabij Nuenen inschakelen voor schoonmaakwerk bij u thuis of in uw bedrijf? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie.

Projecten bekijken

Milieuvriendelijk schoonmaken

Wij van Schoonmaakbedrijf van Iersel proberen altijd milieuvriendelijk schoon te maken. De gezondheid van ons personeel én onze klanten staat altijd voorop. Daarom werken wij uitsluitend met producten die minimale schade aanbrengen aan ons milieu. Dit doen wij voor u en onze medewerkers, maar ook voor toekomstige generaties om zo de wereld leefbaar te houden. Ook hebben onze producten geen negatieve effecten op onze klanten en ons personeel. Op deze manier werken wij altijd veilig. Als u met ons schoonmaakbedrijf nabij Nuenen in zee gaat, hoeft u zich dus geen zorgen te maken over schadelijke stoffen in de schoonmaakmiddelen. Wel een zo fijn en veilig gevoel.

Heeft u interesse in een schoonmaakbedrijf in Nuenen?

U kunt bij Schoonmaakbedrijf van Iersel vrijblijvend een offerte aanvragen. Heeft u vragen over onze diensten? Dan kunt u ook altijd contact opnemen.

Schoonmaakbedrijf Nuenen voor als uw schoonmaakwerkzaamheden

Ons schoonmaakbedrijf nabij Nuenen kan u helpen met al uw schoonmaakwerkzaamheden. Wij zijn namelijk een all round schoonmaakbedrijf. Dit wil zeggen dat u voor veel verschillende soorten schoonmaakwerkzaamheden bij ons terecht kunt. U hoeft dus niet meerdere bedrijven in te schakelen voor verschillende klussen. Zo kan ons schoonmaakbedrijf nabij Nuenen uw kantoorruimtes schoonmaken, doen wij het onderhoud van appartementen complexen, verzorgen wij uw glasbewassing en kunt u zelfs terecht voor het reinigen van uw zonnepanelen. Dus wat uw schoonmaakklus ook is, u kunt bij ons schoonmaakbedrijf nabij Nuenen terecht! Natuurlijk mag u altijd contact opnemen indien u nog vragen heeft of als iets niet helemaal duidelijk is. Wij helpen u graag verder en staan u graag ter dienst als schoonmaakbedrijf nabij Nuenen.

Bekijk onze diensten

Neem contact op!

Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op door middel van ons contact formulier of stuur een email naar info@schoonmaakbedrijfvaniersel.nl of bel 06 22971845.