Vraag een offerte aan!

Schoonmaakbedrijf Nuenen

Voor al uw schoonmaakwerk bent u bij Schoonmaakbedrijf van Iersel aan het juiste adres. Niet alleen in Nuenen, maar ook in onder andere Helmond en Geldrop. Wij maken niet alleen bedrijven en instellingen schoon, maar werken ook voor de particulier. Ons relatief kleine familiebedrijf is altijd flexibel geweest. Ons team bestaat uit ervaren, goed opgeleide personeelsleden.

Over het personeel van Schoonmaakbedrijf Nuenen

Om kwalitatief schoonmaakwerk te leveren heb je vakmensen nodig. Gelukkig beschikt het overgrote deel van ons personeel over een VCA (Leidinggevende Hoogwerker Certificaat). Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in verschillende soorten schoonmaakwerk. Tevens beschikken zij over een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag). Op deze manier creëren wij een vertrouwensband en garanderen wij u integriteit. Kiest u voor Schoonmaakbedrijf van Iersel, dan kunt u zonder zorgen uw schoonmaakwerk uit handen geven.

Referenties

Wij hebben al veel verschillende opdrachten gehad in Nuenen, maar ook in omliggende plaatsen als Eindhoven, Son en Breugel en Geldrop. Op onze website vindt u foto’s van onze projecten. Zo krijgt u een beeld van hoe wij te werk gaan. Wilt u ons inschakelen voor schoonmaakwerk in de omgeving van Nuenen? Dan kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie.

Milieuvriendelijk schoonmaken

Schoonmaakbedrijf van Iersel probeert altijd milieuvriendelijk schoon te maken. De gezondheid van ons personeel en onze klanten staat altijd voorop. Daarom werken wij uitsluitend met producten die minimale schade aanbrengen aan ons milieu. Ook hebben deze producten geen negatieve effecten op onze klanten en ons personeel. Op deze manier werken wij altijd veilig.

Wilt u meer weten? Stuur een email naar info@schoonmaakbedrijfvaniersel.nl of bel 06 22971845

  • All-round schoonmaakbedrijf

  • Milieuvriendelijk schoonmaken

  • Zorgvuldig gescreend personeel

  • Flexibel in werktijden

Schoonmaakbedrijf Geldrop