All-round schoonmaakbedrijf

Milieuvriendelijk schoonmaken

Zorgvuldig gescreend personeel

Flexibel in werktijden

Schoonmaakbedrijf Helmond

Bent u op zoek naar een professioneel en betrouwbaar schoonmaakbedrijf in omgeving Helmond voor een grote schoonmaak bij u op kantoor in Helmond? Neem dan eens contact op met Schoonmaakbedrijf Van Iersel. Wij zijn in te schakelen voor veel verschillende soorten schoonmaakwerkzaamheden en richten ons voornamelijk op kantoren en bedrijfspanden. Voor welke klus heeft u een professioneel schoonmaak bedrijf in Helmond en omgeving nodig? Laat het ons weten! Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder. Hopelijk mogen we binnenkort ook uw schoonmaakwerk in Helmond onder handen nemen.

Contact opnemen

Professioneel schoonmaakbedrijf in Helmond

Of het nu gaat om het reinigen van traphallen, gevels, ramen, tapijt of het interieur, voor ieder soort schoonmaakwerk in Helmond kunt u rekenen op Schoonmaakbedrijf Van Iersel. Wij hebben ruim 40 jaar ervaring als schoonmaakbedrijf in Helmond en omgeving. Gedurende deze tijd hebben wij een uitstekende reputatie weten op te bouwen en hebben wij al veel bedrijven van dienst mogen zijn. Zo ook tweesterrenrestaurant De Lindenhof, een onderneming die hygiëne hoog in het vaandel heeft staan. Zij hebben ons hun vertrouwen gegeven en wij hebben ze tot volle tevredenheid van dienst mogen zijn. Wordt u de volgende tevreden klant van ons schoonmaakbedrijf in Helmond? Voor een beter beeld van ons bedrijf en onze diensten kunt u foto’s van onze eerdere projecten bekijken.

Zorgvuldig geselecteerd personeel

Bij Schoonmaakbedrijf Van Iersel selecteren wij ons personeel zeer zorgvuldig. Hierbij wordt er streng geselecteerd op zowel achtergrond als werkervaring. Hierdoor kunnen we u ervan verzekeren dat onze schoonmakers en schoonmaaksters in Helmond de juiste opleiding hebben én veelal over een VCA Leidinggevende Hoogwerker Certificaat beschikken. Hier blijft het met betrekking tot ons personeel echter niet bij, want wij zijn ons ervan bewust dat wij als schoonmaakbedrijf in Helmond vaak met privacygevoelige informatie van grote bedrijven in Helmond in aanraking komen. Daarom vinden wij het zeer belangrijk dat al ons personeel in het bezit is van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Op die manier kunnen wij onze klanten garanderen dat zij betrouwbaar schoonmaakpersoneel in huis halen wanneer zij ons benaderen om te schoonmaken in Helmond.

Bekijk onze diensten

Ons schoonmaakbedrijf in Helmond werkt uitsluitend met milieuvriendelijke middelen

Tijdens het uitvoeren van schoonmaakwerk in Helmond houden wij rekening met zowel het milieu als de gezondheid van onze klanten en natuurlijk ons personeel. Wij maken namelijk enkel gebruik van schoonmaakmiddelen die het milieu en onze gezondheid niet schaden. Dat is natuurlijk heel fijn voor mensen die last hebben van allergieën of astma. Door het gebruik van uitsluitend milieuvriendelijke middelen kunnen wij u naast een schone ook een veilige omgeving garanderen. De gezondheid van ons en uiteraard uw personeel staat voor ons op de eerste plaats.

Een all-round schoonmaakbedrijf in Helmond

Ons schoonmaakbedrijf in Helmond is niet voor niets een all-round schoonmaakbedrijf. Wij kunnen u veel verschillende diensten aanbieden op het gebied van schoonmaak. Zo kunt u bij ons terecht voor glasbewassing, gevelreiniging, reiniging van zonnepanelen en het onderhoud van appartementencomplexen. Ieder lid van ons professionele team beschikt over een eigen specialisatie, waardoor we tijdens het schoonmaken in Helmond de hoogste kwaliteit kunnen leveren. Daarnaast werken we natuurlijk ook altijd op een veilige en milieuvriendelijke manier. Ons schoonmaak bedrijf heeft in Helmond ruim 40 jaar ervaring en binnen deze tijd zijn wij uitgegroeid tot een betrouwbare onderneming met een uitstekende reputatie. Schoonmaakbedrijf Van Iersel staat daarom voor kwaliteit, professionaliteit, zorgvuldigheid én betrouwbaar personeel.

Contact opnemen

Meer informatie over onze diensten

Wij nemen graag de tijd voor al uw schoonmaakwerk. Dus heeft u een grote schoonmaak in Helmond of omgeving op de planning staan? Voelt u zich dan zeker geroepen om contact met ons op te nemen. We bespreken graag wat we voor u kunnen betekenen en zetten uw wensen en behoeften hierbij altijd op de eerste plek. In beginsel bieden wij altijd een totaalpakket aan, waarbij onze verscheidene schoonmaakdiensten zijn inbegrepen. Uiteraard kunt u zelf de keuze maken van welke schoonmaakwerkdiensten in Helmond u wel of niet gebruik wilt maken. Vervolgens wordt er een vrijblijvende offerte opgesteld door ons schoonmaakbedrijf in Helmond m.b.t. de werkzaamheden in uw kantoor, bedrijf of pand in Helmond.

Neem contact op!

Wilt u meer weten over onze diensten of direct een offerte opvragen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of stuur een email naar info@schoonmaakbedrijfvaniersel.nl. Wilt u gelijk een afspraak met ons maken? Dan is het uiteraard ook mogelijk om te bellen. Wij zullen u snel en deskundig te woord staan en al uw vragen beantwoorden. Wij zijn als schoonmaakbedrijf niet alleen in Helmond actief, maar ook in de omgeving van NuenenGeldrop en Son en Breugel.