Notice: Undefined property: stdClass::$mobile_number in /var/www/vhosts/schoonmaakbedrijfvaniersel.nl/httpdocs/assets/themes/eigentijds/header.php on line 63

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Schoonmaakbedrijf Helmond

Wilt u voor een grote schoonmaak een professioneel schoonmaakbedrijf uit de omgeving van Helmond inschakelen? Maar heeft u nog geen geschikt schoonmaakbedrijf gevonden? Neem dan binnenkort eens contact op met Schoonmaakbedrijf Van Iersel. Wij zijn voor veel verschillende soorten schoonmaakwerkzaamheden in te schakelen en richten ons met ons gevarieerde dienstenpakket voornamelijk op kantoren en bedrijfspanden. Voor welke klus heeft u een professioneel schoonmaakbedrijf uit de omgeving van Helmond nodig? Laat het ons weten! Wij hopen u binnenkort van dienst te mogen zijn.

Schakel een professioneel schoonmaakbedrijf in voor deskundige schoonmaak in Helmond

Of het nu gaat om het reinigen van traphallen, gevels, ramen, tapijt of het interieur, voor ieder soort schoonmaak kunt u rekenen op Schoonmaakbedrijf Van Iersel, voornamelijk werkzaam in de Eindhoven en omgeving. Tijdens het uitvoeren van een schoonmaakbeurt houden wij rekening met zowel het milieu als de menselijke gezondheid. Wij maken namelijk enkel gebruik van schoonmaakmiddelen die het milieu en onze gezondheid niet schaden. Dat is natuurlijk heel fijn voor mensen die last hebben van allergieën of astma.

Zorgvuldig geselecteerd personeel

Bij Schoonmaakbedrijf Van Iersel selecteren wij ons personeel zeer zorgvuldig. Natuurlijk kijken wij naar hun achtergrond, naar de opleiding die zij genoten hebben en naar hun werkervaring, maar ook vinden wij het belangrijk dat hun Nederlandse vaardigheid goed is en dat zij in het bezit zijn van een Verklaring Omtrent het Gedrag. Op die manier kunnen wij onze klanten garanderen dat zij betrouwbaar schoonmaakpersoneel in huis halen wanneer zij Schoonmaakbedrijf Van Iersel voor een schoonmaak in bijvoorbeeld Helmond benaderen.

Meer informatie over onze diensten

Wenst u meer informatie over onze diensten? Wij vertellen hier graag meer over wanneer u belt naar 06-2297 1845. Wij staan u graag te woord en bekijken graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Bogardeind 170
5664 EN  Geldrop

Andere interessante pagina’s:

N

All-round schoonmaakbedrijf

N

Milieuvriendelijk schoonmaken

N

Zorgvuldig gescreend personeel

N

Flexibel in werktijden

Schoonmaakbedrijf Eindhoven

Glasbewassing

Schoonmaakbedrijf van Iersel is een full-service schoonmaakbedrijf in Eindhoven en omgeving

Lees verder

Schoonmaakbedrijf Eindhoven

Milieuvriendelijk schoonmaken

wij kiezen voor de juiste schoonmaakmiddelen om zodoende het milieu te ontlasten
Lees verder

Schoonmaakbedrijf Eindhoven

Specialistische reinigingen

Wij verrichten ook een groot aantal specialistische reinigingen.

Lees meer

Schoonmaakbedrijf Van Iersel

Wij zijn in de laatste jaren uitgegroeid tot een schoonmaakbedrijf in Eindhoven met 15 tot 20 personeelsleden. Onze kracht, als relatief klein bedrijf is overzicht, flexibele inzet en korte communicatie lijnen. Wat onze klanten nog het meest waarderen is onze nadruk op milieuvriendelijk schoonmaken en het gebruik maken van zorgvuldig gescreend personeel.

Milieuvriendelijk schoonmaken

Hoewel wij kiezen voor de juiste schoonmaakmiddelen om zodoende het milieu te ontlasten, het gaat in de eerste plaats om de gezondheid van het personeel van onze klanten. Vooral medewerkers met allergieën en astma zullen u dankbaar zijn.

Contactformulier

  • Velden met een * zijn verplicht

Schoonmaakbedrijf van Iersel

Bogardeind 170
5664 EN  Geldrop
T: 040-2855239
E:w.iersel@chello.nl