Vraag een offerte aan!

Schoonmaakbedrijf Helmond

Wilt u voor een grote schoonmaak een professioneel schoonmaakbedrijf uit de omgeving van Helmond inschakelen? Maar heeft u nog geen geschikt schoonmaakbedrijf gevonden? Neem dan binnenkort eens contact op met Schoonmaakbedrijf Van Iersel. Wij zijn voor veel verschillende soorten schoonmaakwerkzaamheden in te schakelen en richten ons met ons gevarieerde dienstenpakket voornamelijk op kantoren en bedrijfspanden. Voor welke klus heeft u een professioneel schoonmaakbedrijf uit de omgeving van Helmond nodig? Laat het ons weten! Wij hopen u binnenkort van dienst te mogen zijn.

Schakel een professioneel schoonmaakbedrijf in voor deskundige schoonmaak in Helmond

Of het nu gaat om het reinigen van traphallen, gevels, ramen, tapijt of het interieur, voor ieder soort schoonmaak kunt u rekenen op Schoonmaakbedrijf Van Iersel, voornamelijk werkzaam in de Eindhoven en omgeving. Tijdens het uitvoeren van een schoonmaakbeurt houden wij rekening met zowel het milieu als de menselijke gezondheid. Wij maken namelijk enkel gebruik van schoonmaakmiddelen die het milieu en onze gezondheid niet schaden. Dat is natuurlijk heel fijn voor mensen die last hebben van allergieën of astma.

Zorgvuldig geselecteerd personeel

Bij Schoonmaakbedrijf Van Iersel selecteren wij ons personeel zeer zorgvuldig. Natuurlijk kijken wij naar hun achtergrond, naar de opleiding die zij genoten hebben en naar hun werkervaring, maar ook vinden wij het belangrijk dat hun Nederlandse vaardigheid goed is en dat zij in het bezit zijn van een Verklaring Omtrent het Gedrag. Op die manier kunnen wij onze klanten garanderen dat zij betrouwbaar schoonmaakpersoneel in huis halen wanneer zij Schoonmaakbedrijf Van Iersel voor een schoonmaak in bijvoorbeeld Helmond benaderen.

Meer informatie over onze diensten

Wilt u meer weten? Stuur een email naar info@schoonmaakbedrijfvaniersel.nl of bel 06 22971845

  • All-round schoonmaakbedrijf

  • Milieuvriendelijk schoonmaken

  • Zorgvuldig gescreend personeel

  • Flexibel in werktijden

Schoonmaakbedrijf Helmond