All-round schoonmaakbedrijf

Milieuvriendelijk schoonmaken

Zorgvuldig gescreend personeel

Flexibel in werktijden

Schoonmaakbedrijf Helmond

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Helmond voor een grote schoonmaak? Maar heeft u nog geen geschikt schoonmaakbedrijf gevonden? Neem dan eens contact op met Schoonmaakbedrijf Van Iersel. Wij zijn voor veel verschillende soorten schoonmaakwerkzaamheden in te schakelen en richten ons met ons gevarieerde dienstenpakket voornamelijk op kantoren en bedrijfspanden. Voor welke klus heeft u een professioneel schoonmaak bedrijf in Helmond en omgeving nodig? Laat het ons weten! Neem vrijblijvend contact op met ons schoonmaakbedrijf in Helmond, want wij helpen u graag verder. Hopelijk mogen we binnenkort ook uw schoonmaakwerk in Helmond onder handen nemen.

Contact opnemen

Schakel een professioneel schoonmaakbedrijf in voor deskundige schoonmaak in Helmond

Of het nu gaat om het reinigen van traphallen, gevels, ramen, tapijt of het interieur, voor ieder soort schoonmaak kunt u rekenen op Schoonmaakbedrijf Van Iersel. Wij hebben ruim 40 jaar ervaring als schoonmaakbedrijf in Helmond en omgeving. Tijdens deze vele jaren hebben wij een uitstekende reputatie weten op te bouwen en hebben al veel bedrijven van dienst mogen zijn. Zo ook tweesterrenrestaurant De Lindenhof, een onderneming dat hygiëne hoog in het vaandel heeft staan. Zij hebben ons hun vertrouwen gegeven en wij hebben ze tot volle tevredenheid van dienst mogen zijn. Daarom zouden wij ook graag voor u aan de slag willen gaan. Om een beeld te krijgen van ons schoonmaakwerk in Helmond en omgeving kunt u enkele foto’s van onze projecten bekijken.

Zorgvuldig geselecteerd personeel

Bij Schoonmaakbedrijf Van Iersel selecteren wij ons personeel zeer zorgvuldig. Hierbij wordt er streng geselecteerd op zowel achtergrond als werkervaring. Hierdoor kunnen we u ervan verzekeren dat al ons personeel uitstekend is opgeleid én veelal over een VCA Leidinggevende Hoogwerker Certificaat beschikken. Hier blijft het met betrekking tot ons personeel echter niet bij, want wij zijn ons ervan bewust dat wij als schoonmaakbedrijf in Helmond vaak met privacygevoelige informatie in aanraking komen. Daarom vinden wij het zeer belangrijk dat al ons personeel in het bezit is van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Op die manier kunnen wij onze klanten garanderen, dat zij betrouwbaar schoonmaakpersoneel in huis halen op het moment dat zij Schoonmaakbedrijf Van Iersel voor een schoonmaak in Helmond benaderen.

Bekijk onze diensten

Ons schoonmaakbedrijf in Helmond werkt uitsluitend met milieuvriendelijke middelen

Tijdens het uitvoeren van schoonmaakwerk in Helmond houden wij rekening met zowel het milieu als de gezondheid van onze klanten en natuurlijk ons personeel. Wij maken namelijk enkel gebruik van schoonmaakmiddelen, die het milieu en onze gezondheid niet schaden. Dat is natuurlijk heel fijn voor mensen die last hebben van allergieën of astma. Door het gebruik van uitsluitend milieuvriendelijke middelen kunnen wij u naast een schone ook een veilige omgeving garanderen. De gezondheid van ons en uiteraard uw personeel staat voor ons op de eerste plaats.

Een all-round schoonmaakbedrijf in Helmond

Ons schoonmaakbedrijf in Helmond is niet voor niets een all-round schoonmaakbedrijf. Wij kunnen u veel verschillende diensten aanbieden op het gebied van schoonmaak. Zo kunt u bij ons terecht voor glasbewassing, gevelreiniging, reiniging van zonnepanelen en het onderhoud van appartementencomplexen. Ieder lid van ons professionele team beschikt over een eigen specialisatie, waardoor we bij ieder soort schoonmaakwerk in Helmond de hoogste kwaliteit kunnen leveren. Daarnaast werkt ons schoonmaak bedrijf in Helmond natuurlijk ook altijd op een veilige en milieuvriendelijke manier. Ons schoonmaak bedrijf in Helmond heeft ruim 40 jaar ervaring en binnen deze tijd zijn wij uitgegroeid tot een betrouwbare onderneming met een uitstekende reputatie. Schoonmaakbedrijf Van Iersel staat daarom voor kwaliteit, professionaliteit, zorgvuldigheid én betrouwbaar personeel.

Contact opnemen

Meer informatie over onze diensten

Wij nemen graag de tijd voor al uw schoonmaakwerk. Heeft u dus een grote schoonmaak in Helmond of omgeving op de planning staan? Voelt u zich dan zeker geroepen om contact met ons op te nemen. We bespreken graag wat we voor u kunnen betekenen en zetten uw wensen en behoeften hierbij altijd op de eerste plek. In beginsel bieden wij altijd een totaalpakket aan, waarbij onze verscheidene schoonmaakdiensten zijn inbegrepen. Uiteraard kunt u zelf de keuze maken van welk schoonmaakwerk in Helmond u wel of niet gebruik wilt maken. Vervolgens stelt ons schoonmaakbedrijf in Helmond een vrijblijvende offerte voor u op. Hopelijk mogen we spoedig ook uw schoonmaak in Helmond of omgeving verzorgen. Contact opnemen kan via ons contactformulier. Wilt u echter direct een afspraak met ons maken? Dan is het uiteraard ook gewoon mogelijk om te bellen of te mailen. Wij zullen u snel en deskundig te woord staan voor al uw vragen. Wij zijn als schoonmaakbedrijf in Helmond overigens ook actief in de omgevingen van Nuenen, Geldrop en Son en Breugel.

Neem contact op!

Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op door middel van ons contact formulier of stuur een email naar info@schoonmaakbedrijfvaniersel.nl of bel 06 22971845.