Vraag een offerte aan!

Osmose glazenwasser

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde osmose glazenwasser? U vindt hem of haar bij Schoonmaakbedrijf Van Iersel. Ons schoonmaakbedrijf is actief in de omgeving van Eindhoven en biedt een scala aan verschillende schoonmaakdiensten aan. Wij richten ons voornamelijk op kantoren en bedrijfspanden. Wanneer u graag een glazenwasser wilt inschakelen, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Glazenwasser die gebruikmaakt van osmose: steeploos resultaat

Wanneer u een gespecialiseerde osmose glazenwasser wilt inschakelen, dan is het natuurlijk goed om te weten wat het wassen van ramen op basis van osmose inhoudt. Het wassen van ramen met normaal leidingwater of regenwater heeft vaak als gevolg dat de ramen niet geheel streeploos opdrogen. Bij een osmosebehandeling wordt er gebruikgemaakt van gedemineraliseerd water, water dat door middel van filters is ontdaan van mineralen en zouten. Door ramen te wassen met osmosewater krijgt u wél het streeploze resultaat dat u wenst.

Onze osmose glazenwasser inschakelen?

Dienen uw ramen een flinke schoonmaakbeurt te krijgen en wilt u daarvoor een glazenwasser inschakelen? Dan hoort Schoonmaakbedrijf Van Iersel dat graag van u. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze diensten.

Meer weten? Stuur een email naar info@schoonmaakbedrijfvaniersel.nl of bel 06 22971845

  • All-round schoonmaakbedrijf

  • Milieuvriendelijk schoonmaken

  • Zorgvuldig gescreend personeel

  • Flexibel in werktijden

favicon