All-round schoonmaakbedrijf

Milieuvriendelijk schoonmaken

Zorgvuldig gescreend personeel

Flexibel in werktijden

Schoonmaakwerk Eindhoven

Schoonmaakwerk in Eindhoven dient goed aangepakt te worden. Het is van belang dat een huis, bedrijfspand of winkel weer straalt zoals nooit te voren. Dit doen wij door glasbewassing, milieuvriendelijk schoonmaken en specialistische reinigingen. De juiste vakbekwame en betrouwbare schoonmakers helpen u bij uw schoonmaakwerk. Omdat wij tijdens ons werk in aanraking kunnen komen met vertrouwelijke informatie hebben al onze medewerkers een geldige Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Dit geldt dan met name voor schoonmaakwerk bij bedrijven. Ons personeel is specifiek geselecteerd op excellente kwaliteiten. Zo waarborgen wij een goede behandeling van uw schoonmaakwerk. Verder beschikken wij over een gevarieerde groep enthousiaste medewerkers met ieder zijn eigen specialiteit, derhalve kunnen wij een breed scala aan werkzaamheden aanbieden. Waaronder op maat schoonmaakwerk in Eindhoven.

Over ons

Professioneel schoonmaakwerk in Eindhoven

De schoonmaak van woningen, winkels en kantoren vergt steeds een aparte aanpak. Het is dan ook belangrijk dat een schoonmaakbedrijf beschikt over het personeel. Daarnaast is het ook belangrijk dat voor elk schoonmaakwerk de juiste vaardigheden, kwaliteiten en middelen worden gebruikt. Dit alles om uw woning, winkel of kantoor weer te laten schitteren. De schoonmakers bij schoonmaakbedrijf van Iersel hebben al meerdere jaren ervaring met het schoonmaken. Bovendien hebben zij ook een goede opleiding tot schoonmaker gehad. Omdat dus ook kantoren tot ons schoonmaakwerk behoren hebben een aantal van onze medewerkers het VCA Leidinggevende Hoogwerker Certificaat. Door middel van dit certificaat kunnen wij zelfs op hoogte uw ramen veilig schoonmaken. Iedere medewerker heeft bij ons zijn of haar eigen specialisatie. Divers schoonmaakwerk is voor ons dus geen enkel probleem!

Onze specialisaties op het gebied van schoonmaakwerk

Schoonmaakwerk Eindhoven staat voor u klaar voor de meest uiteenlopende klussen. Vergt er speciale aandacht voor uw schoonmaak klus in Eindhoven? Daar kunnen wij bij helpen! Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten schoonmaakwerk in Eindhoven, denk bijvoorbeeld aan afvalmanagement.

Afvalmanagement is een groot onderdeel van het schoonmaken en schoon houden van een bedrijf. Samen werken we hierbij aan een duurzame toekomst door het afval te scheiden en te verwerken. Door dit uit te besteden aan Schoonmaakbedrijf Van Iersel wordt het aantal transportbewegingen beperkt.

Ons schoonmaakbedrijf is ook inzetbaar voor het reinigen van uw buitenvloeren, straatwerk, parkeergarage enzovoort. U wilt natuurlijk dat uw pand er van buiten ook representatief uitziet, dit kunnen wij voor u verzorgen door middel van onze hogedrukreinigingsservice.

Bij het schoonmaakwerk in Eindhoven hoort natuurlijk ook de verzorging van het interieur. Hieronder valt het reinigen van uw vloeren en tapijten, het schoonmaken van de bureaus en computers en het algehele interieuronderhoud. Dankzij de geavanceerde apparatuur die wij gebruiken, kunnen wij elke oppervlakte grondig reinigen.

Ook wanneer er schade is door brand of andere natuurlijke omstandigheden, staat ons schoonmaakbedrijf voor u klaar. Wij zorgen ervoor dat u binnen korte termijn uw kantoor weer in gebruik kunt stellen. Schoonmaakwerk Eindhoven is ook in te huren voor glasbewassing van uw kantoorpand. Onze medewerkers beschikken allemaal over een hoogwerker certificaat, onze apparatuur en hoogwerkers maken het mogelijk om alle oppervlaktes van uw pand schoon te maken, dus ook moeilijk bereikbare ramen.

Bekijk onze diensten

Schoonmaakbedrijf Van Iersel en het milieu

Schoonmaakbedrijf Van Iersel hecht veel waarde aan het milieu, tijdens een schoonmaakbeurt maken wij gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Wij stimuleren ook het gebruik van zonnepanelen in thuissituaties en bedrijfspanden. Het reinigen van zonnepanelen behoort ook tot onze uitgebreide schoonmaakservice. Wanneer zonnepanelen niet voldoende gereinigd worden kan er viezigheid blijven liggen op de oppervlaktes. Deze viezigheid zorgt ervoor dat het rendement van de zonnepanelen niet optimaal behaald wordt en dus de investering van zonnepanelen niet optimaal benut wordt. Schoonmaakwerk Eindhoven zorgt ervoor dat u weer een rendement van 100% kunt behalen uit uw zonnepanelen. Wij maken niet alleen de oppervlaktes schoon voor het optimale rendement, de zijkanten en onderkant van de panelen wordt ook gepoetst. Hierdoor zien de panelen weer uit als nieuw en kunnen ze nog jaren mee.

Van Iersel in regio Eindhoven

Schoonmaakbedrijf Van Iersel is al meer dan 35 jaar een begrip in de schoonmaakwereld. Wij zijn actief in de hele regio van Eindhoven. Of u nu een klus heeft in Eindhoven, Geldrop, Helmond, Nuenen of Son en Breugel: Schoonmaakbedrijf Van Iersel staat voor u klaar! Wij bieden u de beste prijs-kwaliteitgarantie in de regio en gaan volgens een milieuvriendelijke en specialistische manier te werk. Uw schoonmaakzorgen worden volledig uit handen genomen wanneer u onze ervaren en gespecialiseerde medewerkers inschakelt.

Bekijk onze diensten

Neem contact op!

U kunt snel en eenvoudig contact opnemen via de telefoon en email, ook kunt u van maandag t/m zaterdag ons kantoor binnen wandelen om uw wensen met ons te bespreken. Via de website kunt u ook vrijblijvend een offerte aanvragen, hierna zullen wij met u contact opnemen om de werkzaamheden te bespreken en een afspraak in te plannen. Neem gerust een kijkje op onze website, al onze diensten staan uitvoerig beschreven. Schoonmaakbedrijf Van Iersel in Eindhoven staat voor u klaar!