Glazenwasser Son en Breugel

Zoekt u in omgeving Son en Breugel een glazenwasser van een professioneel schoonmaakbedrijf? Dan bent u bij Schoonmaakbedrijf Van Iersel aan het juiste adres. Wij zijn al tientallen jaren een solide en vertrouwde onderneming die schoonmaakt en ramen en gevels reinigt, ook in Helmond, Eindhoven en Nuenen. Dit doen wij voor particulieren, bedrijven, kerken en instellingen.

Over ons

Uitgebreide diensten van schoonmaakbedrijf in regio Son en Breugel, vind hier uw glazenwasser

Al onze schoonmaakmedewerkers beschikken over ruime ervaring en de juiste opleiding. Zo hebben zij onder andere een VCA Leidinggevende Hoogwerker Certificaat. Zij kunnen voor u de ramen wassen, maar u kunt ze ook inhuren voor het reinigen van de gevel. Dit dient ook geregeld te gebeuren aangezien zowel de ramen als de gevel bepalend zijn voor de uitstraling van een gebouw. Als u zowel glasbewassing als gevelreiniging wilt, kunt u dit tegelijkertijd laten doen door een professionele glazenwasser van ons schoonmaakbedrijf. Zo bespaart u op de onderhoudskosten.

Vrijblijvende offerte glazenwasser Son en Breugel

Als u eerst wat wilt weten over onze diensten en prijzen voordat u besluit een glazenwasser van ons schoonmaakbedrijf in te huren om uw ramen en/of gevel te laten wassen, kunt u contact opnemen. Wij kunnen u dan meer informatie geven en vrijblijvend een offerte opstellen.

Contact

Neem contact op!

Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op door middel van ons contact formulier of stuur een email naar info@schoonmaakbedrijfvaniersel.nl of bel 06 22971845.