Vraag een offerte aan!

Schoonmaakwerk Geldrop

Schoonmaakwerk dient goed te gebeuren. Het is belangrijk dat bedrijfspanden, woningen en winkels er altijd netjes uitzien. Dit doen wij onder andere door glasbewassing, milieuvriendelijk schoonmaken en specialistische reinigingen. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door vakbekwame en betrouwbare schoonmakers. Het kan zijn dat wij tijdens het werk in aanraking komen met persoonlijke informatie, daarom hebben al onze medewerkers zijn in het bezit van een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag). Wij kiezen ons personeel zorgvuldig. Tijdens dit selectieproces wordt er gekeken naar speciale kwaliteiten.

Professioneel schoonmaakwerk in Geldrop

Om woningen, kantoorpanden en winkels optimaal te reinigen is de juiste aanpak vereist. Wij hechten niet voor niets zoveel waarde aan goed personeel. Elke klus is anders en uit eindelijk moet alles wel zo goed mogelijk gebeuren. HIer heb je de juiste kwaliteiten én middelen voor nodig. Alleen zo schittert uw woning, kantoor of winkel weer optimaal. De schoonmakers van Schoonmaakbedrijf van Iersel hebben al jaren ervaring met het schoonmaak-vak. Bovendien hebben ze allemaal een opleiding tot schoonmaker gevolgd. Aangezien wij ook kantoren schoonmaken zijn veel van onze schoonmakers in het bezit van een VCA Leidinggevende Hoogwerk Certificaat. Dit certificaat geeft aan dat onze schoonmakers in staat zijn om hoge ramen veilig schoon te maken. Divers schoonmaakwerk is voor ons totaal geen probleem, al onze schoonmakers zijn namelijk gespecialiseerd in iets anders.

Onze specialisaties op het gebied van schoonmaakwerk

Bent u van mening dat u speciale of diverse schoonmaakhulp nodig heeft, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in afvalmanagement, hogedrukreiniging, tapijtreiniging, computerreiniging, interieuronderhoud, diepe keukenreiniging, dakreiniging en nog veel meer! Wij zorgen er voor dat alles milieuvriendelijk wordt schoongemaakt. Op deze manier ontlasten wij het milieu.

Wij besparen u kosten! Door de glasbewassing en gevelreiniging te combineren kunt u aardig wat geld besparen.

Als u nu meer wilt weten over onze diensten, dan kunt u contact met ons opnemen.

Stuur een email naar info@schoonmaakbedrijfvaniersel.nl of bel 06 22971845

  • All-round schoonmaakbedrijf

  • Milieuvriendelijk schoonmaken

  • Zorgvuldig gescreend personeel

  • Flexibel in werktijden

Kantoren schoonmaken Eindhoven