Notice: Undefined property: stdClass::$mobile_number in /var/www/vhosts/schoonmaakbedrijfvaniersel.nl/httpdocs/assets/themes/eigentijds/header.php on line 63
Schoonmaakbedrijf Eindhoven

Glasbewassing

Schoonmaakbedrijf van Iersel is een full-service schoonmaakbedrijf in Eindhoven en omgeving

Lees verder

Schoonmaakbedrijf Eindhoven

Milieuvriendelijk schoonmaken

wij kiezen voor de juiste schoonmaakmiddelen om zodoende het milieu te ontlasten
Lees verder

Schoonmaakbedrijf Eindhoven

Specialistische reinigingen

Wij verrichten ook een groot aantal specialistische reinigingen.

Lees meer

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Schoonmaakwerk Geldrop

Voor deskundig en professioneel schoonmaakwerk in Geldrop moet u bij Schoonmaakbedrijf Van Iersel zijn. Doordat wij zo’n klein bedrijf zijn houden wij goed overzicht, bieden we een flexibele inzet en zijn er korte communicatielijnen binnen het bedrijf. Daardoor kunnen wij u de best mogelijke service bieden in Geldrop, maar ook in Eindhoven, Nuenen en Son en Breugel.

Schoonmaakwerk in Geldrop door gescreend personeel

Wij vinden het belangrijk dat ons personeel aan bepaalde eisen voldoet. Dit houdt in dat onze medewerkers over ruime schoonmaakervaring moeten beschikken en de juiste opleiding moeten hebben gevolgd. Daarnaast verwachten wij van hen dat ze vloeiend Nederlands spreken. Onze screening richt zich echter ook op andere zaken. Zij nemen wij alleen personeel aan dat in het bezit is van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Zo kunnen wij u verzekeren dat ze integer en betrouwbaar te werk gaan tijdens het schoonmaken van bijvoorbeeld uw kantoor.

Milieuvriendelijk schoonmaakwerk

Wij gebruiken milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen bij ons schoonmaakwerk in Geldrop. Op deze manier ontlasten wij het milieu, maar het heeft ook andere voordelen. Zo hebben klanten en personeelsleden met allergieën of astma minder last van deze schoonmaakmiddelen. Wilt u meer weten over Schoonmaakbedrijf Van Iersel en de schoonmaakmiddelen en diensten die wij te bieden hebben? Dan kunt u bellen naar 06-2297 1845. Wij geven u hier dan graag informatie over. Ook kunnen wij al vrijblijvend een offerte voor u opstellen.

 

Andere interessante pagina’s:

N

All-round schoonmaakbedrijf

N

Milieuvriendelijk schoonmaken

N

Zorgvuldig gescreend personeel

N

Flexibel in werktijden

Contactformulier

  • Velden met een * zijn verplicht

Schoonmaakbedrijf van Iersel

Bogardeind 170
5664 EN  Geldrop
T: 040-2855239
E:w.iersel@chello.nl