Notice: Undefined property: stdClass::$mobile_number in /var/www/vhosts/schoonmaakbedrijfvaniersel.nl/httpdocs/assets/themes/eigentijds/header.php on line 63
Schoonmaakbedrijf Eindhoven

Glasbewassing

Schoonmaakbedrijf van Iersel is een full-service schoonmaakbedrijf in Eindhoven en omgeving

Lees verder

Schoonmaakbedrijf Eindhoven

Milieuvriendelijk schoonmaken

wij kiezen voor de juiste schoonmaakmiddelen om zodoende het milieu te ontlasten
Lees verder

Schoonmaakbedrijf Eindhoven

Specialistische reinigingen

Wij verrichten ook een groot aantal specialistische reinigingen.

Lees meer

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Zonnepanelen laten reinigen

Wilt u uw zonnepanelen laten reinigen? Dan moet u daar natuurlijk een professioneel schoonmaakbedrijf voor benaderen. Wat denkt u van Schoonmaakbedrijf Van Iersel? Onze firma is een allround schoonmaakbedrijf, wat inhoudt dat u ons voor verschillende schoonmaakklussen kunt inschakelen. Zonnepanelen laten reinigen, laat dat maar aan ons over!

Zonnepanelen laten reinigen door gespecialiseerde schoonmaker

Het reinigen van zonnepanelen vraagt om een specifieke benadering en daarom kunt u deze klus beter aan een gespecialiseerde schoonmaker over laten. U vindt uw specialist bij Schoonmaakbedrijf Van Iersel. Wij zijn voornamelijk actief in de omgeving van Eindhoven. Op onze medewerkers kunt u vertrouwen. Wij selecteren onze sollicitanten namelijk doorgrondig, voordat wij ze aannemen. Vanzelfsprekend dienen zij over de juiste diploma’s en ervaring te beschikken, maar wij vinden het ook belangrijk dat zij een Verklaring Omtrent het Gedrag op zak hebben en goed Nederlands spreken. Wij maken overigens ook gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen, zodat wij het milieu en de menselijke gezondheid niet in gevaar brengen. Redenen genoeg om Schoonmaakbedrijf Van Iersel in te schakelen voor het laten reinigen van zonnepanelen. Heeft u vragen over onze diensten? Bel dan even naar 06-2297 1845. Wij vertellen u graag meer over onze diensten en over hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Andere interessante pagina’s:

N

All-round schoonmaakbedrijf

N

Milieuvriendelijk schoonmaken

N

Zorgvuldig gescreend personeel

N

Flexibel in werktijden

Contactformulier

  • Velden met een * zijn verplicht

Schoonmaakbedrijf van Iersel

Bogardeind 170
5664 EN  Geldrop
T: 040-2855239
E:w.iersel@chello.nl