Notice: Undefined property: stdClass::$mobile_number in /var/www/vhosts/schoonmaakbedrijfvaniersel.nl/httpdocs/assets/themes/eigentijds/header.php on line 63
Schoonmaakbedrijf Eindhoven

Glasbewassing

Schoonmaakbedrijf van Iersel is een full-service schoonmaakbedrijf in Eindhoven en omgeving

Lees verder

Schoonmaakbedrijf Eindhoven

Milieuvriendelijk schoonmaken

wij kiezen voor de juiste schoonmaakmiddelen om zodoende het milieu te ontlasten
Lees verder

Schoonmaakbedrijf Eindhoven

Specialistische reinigingen

Wij verrichten ook een groot aantal specialistische reinigingen.

Lees meer

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Schoonmaakwerk Eindhoven

Wilt u voor een grote schoonmaak een professioneel schoonmaakbedrijf uit de omgeving van Eindhoven inschakelen? Maar heeft u nog geen geschikt schoonmaakbedrijf gevonden? Neem dan binnenkort eens contact op met Schoonmaakbedrijf Van Iersel. Wij zijn voor veel verschillende soorten schoonmaakwerkzaamheden in te schakelen en richten ons met ons gevarieerde dienstenpakket voornamelijk op kantoren en bedrijfspanden. Voor welke klus heeft u een professioneel schoonmaakbedrijf uit de omgeving van Eindhoven nodig? Laat het ons weten! Wij hopen u binnenkort van dienst te mogen zijn.

Schakel een professioneel schoonmaakbedrijf in voor deskundig schoonmaakwerk in Eindhoven

Of het nu gaat om het reinigen van traphallen, gevels, ramen, tapijt of het interieur, voor ieder soort schoonmaak kunt u rekenen op Schoonmaakbedrijf Van Iersel, voornamelijk werkzaam in de Eindhoven en omgeving. Tijdens het uitvoeren van een schoonmaakbeurt houden wij rekening met zowel het milieu als de menselijke gezondheid. Wij maken namelijk enkel gebruik van schoonmaakmiddelen die het milieu en onze gezondheid niet schaden. Dat is natuurlijk heel fijn voor mensen die last hebben van allergieën of astma.

Zorgvuldig geselecteerd personeel

Bij Schoonmaakbedrijf Van Iersel selecteren wij ons personeel zeer zorgvuldig. Natuurlijk kijken wij naar hun achtergrond, naar de opleiding die zij genoten hebben en naar hun werkervaring, maar ook vinden wij het belangrijk dat hun Nederlandse vaardigheid goed is en dat zij in het bezit zijn van een Verklaring Omtrent het Gedrag. Op die manier kunnen wij onze klanten garanderen dat zij betrouwbaar schoonmaakpersoneel in huis halen wanneer zij Schoonmaakbedrijf Van Iersel voor een schoonmaak in bijvoorbeeld Eindhoven benaderen.

Meer informatie over onze diensten

Als u meer wilt weten over diensten van onze glazenwasser in omgeving Eindhoven of graag vrijblijvend een offerte zou krijgen, kunt u contact met ons opnemen via ons telefoonnummer, emailadres of middels het contactformulier. U kunt ons telefonisch bereiken via 06-2297 1845 en per mail via w.iersel@chello.nl.

Bogardeind 170
5664 EN  Geldrop

Andere interessante pagina’s:

N

All-round schoonmaakbedrijf

N

Milieuvriendelijk schoonmaken

N

Zorgvuldig gescreend personeel

N

Flexibel in werktijden

Contactformulier

  • Velden met een * zijn verplicht

Schoonmaakbedrijf van Iersel

Bogardeind 170
5664 EN  Geldrop
T: 040-2855239
E:w.iersel@chello.nl