Vraag een offerte aan!

Schoonmaakwerk Eindhoven

Schoonmaakwerk in Eindhoven dient goed aangepakt te worden. Het is van belang dat een huis, bedrijfspand of winkel weer straalt zoals nooit te voren. Dit doen wij door glasbewassing, milieuvriendelijk schoonmaken en specialistische reinigingen. De juiste vakbekwame en betrouwbare schoonmakers helpen u bij uw schoonmaakwerk. Omdat wij tijdens ons werk in aanraking kunnen komen met vertrouwelijke informatie hebben al onze medewerkers een geldige Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Dit geldt dan met name voor schoonmaakwerk bij bedrijven. Ons personeel is specifiek geselecteerd op excellente kwaliteiten. Zo waarborgen wij een goede behandeling van uw schoonmaakwerk.

Professioneel schoonmaakwerk in Eindhoven

De schoonmaak van woningen, winkels en kantoren vergt steeds een aparte aanpak. Het is dan ook belangrijk dat een schoonmaakbedrijf beschikt over het personeel. Daarnaast is het ook belangrijk dat voor elk schoonmaakwerk de juiste vaardigheden, kwaliteiten en middelen worden gebruikt. Dit alles om uw woning, winkel of kantoor weer te laten schitteren. De schoonmakers bij schoonmaakbedrijf van Iersel hebben al meerdere jaren ervaring met het schoonmaken. Bovendien hebben zij ook een goede opleiding tot schoonmaker gehad. Omdat dus ook kantoren tot ons schoonmaakwerk behoren hebben een aantal van onze medewerkers het VCA Leidinggevende Hoogwerker Certificaat. Door middel van dit certificaat kunnen wij zelfs op hoogte uw ramen veilig schoonmaken. Iedere medewerker heeft bij ons zijn of haar eigen specialisatie. Divers schoonmaakwerk is voor ons dus geen enkel probleem!

Onze specialisaties op het gebied van schoonmaakwerk

U denkt dat uw schoonmaakwerk in Eindhoven te divers is of speciaal? Dan kunnen u juist helpen. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in afvalmanagement, hogedrukreiniging, tapijtreiniging, computerreiniging, interieuronderhoud, natuurstenen vloeren reinigen, keukendiepreiniging, dakreiniging en brand/roet waterschade. Bovendien zorgen wij ook voor glasbewassing en maken wij op een milieuvriendelijke manier schoon. Zo ontlasten wij het milieu.

Wij besparen u kosten! Door de glasbewassing en gevelreiniging te combineren kunt u aardig wat geld besparen.

Als u nu meer wilt weten over onze diensten, dan kunt u contact met ons opnemen.

Stuur een email naar info@schoonmaakbedrijfvaniersel.nl of bel 06 22971845

  • All-round schoonmaakbedrijf

  • Milieuvriendelijk schoonmaken

  • Zorgvuldig gescreend personeel

  • Flexibel in werktijden

Kantoren schoonmaken Eindhoven