Notice: Undefined property: stdClass::$mobile_number in /var/www/vhosts/schoonmaakbedrijfvaniersel.nl/httpdocs/assets/themes/eigentijds/header.php on line 63
Schoonmaakbedrijf Eindhoven

Glasbewassing

Schoonmaakbedrijf van Iersel is een full-service schoonmaakbedrijf in Eindhoven en omgeving

Lees verder

Schoonmaakbedrijf Eindhoven

Milieuvriendelijk schoonmaken

wij kiezen voor de juiste schoonmaakmiddelen om zodoende het milieu te ontlasten
Lees verder

Schoonmaakbedrijf Eindhoven

Specialistische reinigingen

Wij verrichten ook een groot aantal specialistische reinigingen.

Lees meer

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Calamiteitenschoonmaak Eindhoven

Wanneer u een calamiteitenschoonmaak wilt laten uitvoeren in Eindhoven, dan wilt u daar natuurlijk wel een betrouwbaar schoonmaakbedrijf voor inschakelen. Kiest u voor Schoonmaakbedrijf Van Iersel? Dan kiest u voor een schoonmaakbedrijf dat is gespecialiseerd in milieuvriendelijk schoonmaken. Wij maken tijdens het uitvoeren van de schoonmaakactie gebruik van schoonmaakmiddelen die het milieu niet schaden, maar ook beter zijn voor de gezondheid van onze medewerkers en klanten. Wilt u een calamiteitenschoonmaak in Eindhoven laten uitvoeren door ons schoonmaakbedrijf? Dan horen wij graag van u.

Calamiteitenschoonmaak in Eindhoven laten uitvoeren door allround schoonmaakbedrijf

Op Schoonmaakbedrijf Van Iersel kunt u rekenen wanneer u een schoonmaakbedrijf nodig heeft voor het uitvoeren van een calamiteitenschoonmaak in Eindhoven. Ons bedrijf heeft enkel medewerkers in huis die beschikken over een Verklaring Omtrent het Gedrag. Bovendien zijn ze goed opgeleid en beschikken ze over de nodige ervaring. Ieder lid van ons team heeft zijn of haar eigen specialisatie, wat wij als een groot voordeel zien. Schoonmaakbedrijf Van Iersel is een allround schoonmaakbedrijf dat u kunt inschakelen voor een calamiteitenschoonmaak in Eindhoven, maar ook voor tapijtreiniging, dakreiniging of hogedrukreiniging zijn wij u graag van dienst. Heeft u vragen over onze diensten? Aarzel dan niet even te bellen naar 06-2297 1845. Via onze website kunt u een offerte aanvragen.

Andere interessante pagina’s:

N

All-round schoonmaakbedrijf

N

Milieuvriendelijk schoonmaken

N

Zorgvuldig gescreend personeel

N

Flexibel in werktijden

Contactformulier

  • Velden met een * zijn verplicht

Schoonmaakbedrijf van Iersel

Bogardeind 170
5664 EN  Geldrop
T: 040-2855239
E:w.iersel@chello.nl