Notice: Undefined property: stdClass::$mobile_number in /var/www/vhosts/schoonmaakbedrijfvaniersel.nl/httpdocs/assets/themes/eigentijds/header.php on line 63
Schoonmaakbedrijf Eindhoven

Glasbewassing

Schoonmaakbedrijf van Iersel is een full-service schoonmaakbedrijf in Eindhoven en omgeving

Lees verder

Schoonmaakbedrijf Eindhoven

Milieuvriendelijk schoonmaken

wij kiezen voor de juiste schoonmaakmiddelen om zodoende het milieu te ontlasten
Lees verder

Schoonmaakbedrijf Eindhoven

Specialistische reinigingen

Wij verrichten ook een groot aantal specialistische reinigingen.

Lees meer

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Specialistische reiniging

Bent u op zoek naar een bedrijf dat voor u een specialistische reiniging kan verzorgen? Dan bent u bij Schoonmaakbedrijf Van Iersel aan het juiste adres. Ons bedrijf is namelijk voor veel verschillende schoonmaakdiensten in te schakelen, wat komt doordat al onze personeelsleden over een eigen specialisatie beschikken. Schoonmaakbedrijf Van Iersel is voornamelijk actief in de omgeving van Eindhoven, waar wij voornamelijk kantoren en bedrijfspanden schoonmaken.

Specialistische reiniging voor binnen of buiten van kantoor of bedrijfspand

Of het nu gaat om het verwijderen van graffiti aan de buitenkant van een bedrijfspand, de reiniging van het interieur op kantoor of een andere specialistische reiniging, u kunt altijd rekenen op de dienstverlening van Schoonmaakbedrijf Van Iersel. Wij hebben personeel in huis dat goed geschoold is, over enige jaren ervaring beschikt, goed Nederlands spreekt en ook een Verklaring Omtrent het Gedrag op zak heeft. Bovendien gebruiken wij alleen maar schoonmaakproducten die het milieu ontlasten en ook beter zijn voor de menselijke gezondheid. En dat is natuurlijk ook een positief aspect.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u een specialistische reiniging laten uitvoeren door Schoonmaakbedrijf Van Iersel? Dan horen wij dat natuurlijk graag van u. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt ons telefonisch bereiken via 06-2297 1845.

Andere interessante pagina’s:

N

All-round schoonmaakbedrijf

N

Milieuvriendelijk schoonmaken

N

Zorgvuldig gescreend personeel

N

Flexibel in werktijden

Contactformulier

  • Velden met een * zijn verplicht

Schoonmaakbedrijf van Iersel

Bogardeind 170
5664 EN  Geldrop
T: 040-2855239
E:w.iersel@chello.nl