Notice: Undefined property: stdClass::$mobile_number in /var/www/vhosts/schoonmaakbedrijfvaniersel.nl/httpdocs/assets/themes/eigentijds/header.php on line 63

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Schoonmaakbedrijf Eindhoven

Bent u op zoek naar een geschikt schoonmaakbedrijf in de regio Eindhoven? Schoonmaakbedrijf van Iersel is een professioneel schoonmaakbedrijf voor grote en kleine klussen. Wij zijn er in gespecialiseerd om kantoren en bedrijfspanden te onderhouden. Met variërende schoonmaak technieken onderhouden wij uw pand, zodat u zich kunt richten op de kernactiviteiten van uw onderneming.

All-round schoonmaakbedrijf

Wij zijn een full-service schoonmaakbedrijf in de regio Eindhoven. Wij onderhouden de binnen- en buitenkant van uw pand(en). Bij ons kunt u terecht voor de volgende specialistische reinigingen:

 • Tapijtreiniging
 • Natuurstenen vloeren reinigen
 • Graffiti verwijdering
 • Vloeronderhoud
 • Dak reiniging
 • Bouwschoonmaak
 • Kantooronderhoud
 • Interieuronderhoud
 • Brand/roet en waterschade
 • Keukendiepreiniging
 • Hogedrukreiniging
 • Wanden en plafonds reinigen
 • Schoonloopmatten
 • Computerreiniging
 • Raambekleding reiniging
 • Afvalmanagement

Een verantwoorde aanpak

Of het nu gaat om het reinigen van traphallen, gevels, ramen, tapijt of het interieur, voor ieder soort schoonmaak kunt u rekenen op Schoonmaakbedrijf van Iersel. Tijdens het uitvoeren van een schoonmaakbeurt houden wij rekening met zowel het milieu als de menselijke gezondheid. Wij maken namelijk enkel gebruik van schoonmaakmiddelen die het milieu en onze gezondheid niet schaden. Dat is natuurlijk heel fijn voor mensen die last hebben van allergieën of astma.

Betrouwbaarheid

Een veel voorkomend probleem is dat mensen de schoonmakers niet vertrouwen (denk aan diefstel en vernieling). Bij ons bent u ervan verzekerd dat dit niet gebeurd. Wij selecteren ons personeel zeer zorgvuldig. Zo is het voor onze werknemers verplicht om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te hebben. Verder doen wij scherpe background checks en kijken wij naar hun werkervaring. Het is voor ons belangrijk dat onze medewerkers ook plezier uit hun werk halen.

Op deze manier kunnen wij onze klanten garanderen dat er betrouwbaar schoonmaakpersoneel in het pand aanwezig is.

Schoonmaak bedrijf Eindhoven? Neem contact op!

Wilt u Schoonmaakbedrijf Van Iersel in Eindhoven inschakelen voor het schoonmaken van uw woning of kantoorruimte in Eindhoven of voor het laten uitvoeren van grote en kleine professionele schoonmaakprojecten? Dan horen wij dat natuurlijk graag van u. 

Wilt u graag meer informatie over ons schoonmaakbedrijf? Wij vertellen hier graag meer over!
Neem telefonisch contact op via: 06- 22 97 18 45.
Wij staan u graag te woord en bekijken graag wat wij voor u kunnen betekenen. Wij hopen u binnenkort te mogen ontmoeten en van dienst te mogen zijn.

Bogardeind 170
5664 EN  Geldrop

 

Andere interessante pagina’s:

N

All-round schoonmaakbedrijf

N

Milieuvriendelijk schoonmaken

N

Zorgvuldig gescreend personeel

N

Flexibel in werktijden

Schoonmaakbedrijf Van Iersel

Wij zijn in de laatste jaren uitgegroeid tot een schoonmaakbedrijf in Eindhoven met 15 tot 20 personeelsleden. Onze kracht, als relatief klein bedrijf is overzicht, flexibele inzet en korte communicatie lijnen. Wat onze klanten nog het meest waarderen is onze nadruk op milieuvriendelijk schoonmaken en het gebruik maken van zorgvuldig gescreend personeel.

Milieuvriendelijk schoonmaken

Hoewel wij kiezen voor de juiste schoonmaakmiddelen om zodoende het milieu te ontlasten, het gaat in de eerste plaats om de gezondheid van het personeel van onze klanten. Vooral medewerkers met allergieën en astma zullen u dankbaar zijn.

Schoonmaakbedrijf Eindhoven

Eindhoven is zowel een stad als gemeente in het Zuiden van Nederland. Het is gelegen in de provincie Noord-Brabant. De huidige gemeente is ontstaan op 1 januari 1994, destijds zijn namelijk een gedeelte van Veldhoven en het vliegveld bij Eindhoven gevoegd.

Eindhoven is een ondernemend gebied waar veel bedrijven gevestigd zijn, denk bijvoorbeeld aan de multinational Philips en DAF. Verder zijn er nog ASML en de VDL Groep. Eindhoven is niet voor niets een van de centrum voor technologie van Nederland. Een derde van het geld hiervoor gaat naar Eindhoven en omgeving.
Ga je je als bedrijf vestigingen in Eindhoven? Dan wil je natuurlijk graag dat je kantoor goed onderhouden wordt en er schoon uitziet. Schoonmaakbedrijf Van Iersel in Eindhoven is gespecialiseerd in het schoonmaken van kantoren, zowel klein als groot.

Schoonmaakbedrijf Eindhoven

Glasbewassing

Schoonmaakbedrijf van Iersel is een full-service schoonmaakbedrijf voor de regio Eindhoven

Lees verder

Schoonmaakbedrijf Eindhoven

Milieuvriendelijk schoonmaken

wij kiezen voor de juiste schoonmaakmiddelen om zodoende het milieu te ontlasten
Lees verder

Schoonmaakbedrijf Eindhoven

Specialistische reinigingen

Wij verrichten ook een groot aantal specialistische reinigingen.

Lees meer

Contactformulier

 • Velden met een * zijn verplicht

Schoonmaakbedrijf van Iersel

Bogardeind 170
5664 EN  Geldrop
T: 040-2855239
E:w.iersel@chello.nl