Glasbewassing

Schoonmaakbedrijf van Iersel is een full-service schoonmaakbedrijf voor de regio Eindhoven

Lees verder

Milieuvriendelijk schoonmaken

wij kiezen voor de juiste schoonmaakmiddelen om zodoende het milieu te ontlasten
Lees verder

Specialistische reinigingen

Wij verrichten ook een groot aantal specialistische reinigingen.

Lees meer

Onderhoud van traphallen

Als er onderhoud van traphallen nodig is in uw bedrijfspand, kunt u daarvoor Schoonmaakbedrijf Van Iersel inschakelen. Wij zijn een allround schoonmaakbedrijf dat naast het onderhoud van traphallen ook kan worden ingeschakeld voor onder andere kantooronderhoud, glasbewassing en gevelreiniging. Verder bieden wij nog vele andere specialistische reinigingen. Al ons schoonmaakwerk wordt uitgevoerd met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Daarnaast staan we bekend om ons zeer vakbekwame personeel. Wij voeren onze schoonmaakwerkzaamheden uit in Geldrop, Eindhoven, Nuenen en Son en Breugel.

Professioneel onderhoud van traphallen

Traphallen zijn gemeenschappelijke ruimtes in uw bedrijfspand. Zowel uw medewerkers als uw klanten komen hier geregeld. Het is daarom belangrijk dat deze goed onderhouden worden. U kunt eenmalig Schoonmaakbedrijf Van Iersel inhuren om een keer grondig schoon te maken in alle gemeenschappelijke ruimtes waaronder de traphallen. U kunt echter ook een contract afsluiten voor periodiek onderhoud van uw traphallen. Wij komen dan regelmatig terug en zorgen dat uw traphallen goed bijgehouden worden.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op

Wij hebben al voor vele bedrijfspanden het onderhoud van de traphallen mogen verzorgen. Als u benieuwd bent naar het resultaat daarvan kunt u enkele foto’s bekijken van vorige projecten. U kunt ook bellen voor meer informatie. Wij zijn te bereiken via 06-2297 1845. Naast informatie kunnen wij u dan ook voorzien van een vrijblijvende offerte.

Andere interessante pagina’s:

N

All-round schoonmaakbedrijf

N

Milieuvriendelijk schoonmaken

N

Zorgvuldig gescreend personeel

N

Flexibel in werktijden

Contactformulier

  • Velden met een * zijn verplicht

Schoonmaakbedrijf van Iersel

Bogardeind 170
5664 EN  Geldrop
T: 040-2855239
E:w.iersel@chello.nl