Notice: Undefined property: stdClass::$mobile_number in /var/www/vhosts/schoonmaakbedrijfvaniersel.nl/httpdocs/assets/themes/eigentijds/header.php on line 63
Schoonmaakbedrijf Eindhoven

Glasbewassing

Schoonmaakbedrijf van Iersel is een full-service schoonmaakbedrijf in Eindhoven en omgeving

Lees verder

Schoonmaakbedrijf Eindhoven

Milieuvriendelijk schoonmaken

wij kiezen voor de juiste schoonmaakmiddelen om zodoende het milieu te ontlasten
Lees verder

Schoonmaakbedrijf Eindhoven

Specialistische reinigingen

Wij verrichten ook een groot aantal specialistische reinigingen.

Lees meer

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Kantoren schoonmaken

Wilt u een aantal kantoren laten schoonmaken door een schoonmaakbedrijf dat gespecialiseerd is in het schoonmaken van kantoorpanden? Neem dan vandaag nog contact op met Schoonmaakbedrijf Van Iersel. Ons bedrijf is een allround schoonmaakbedrijf dat u voor verschillende schoonmaakklussen kunt inschakelen. Wij hebben voor iedere klus gespecialiseerde mensen in huis, die een goede opleiding hebben genoten en beschikken over jarenlange ervaring.

Kantoren of kantoorpanden laten schoonmaken door betrouwbaar schoonmaakbedrijf

Wanneer u een schoonmaakbedrijf inhuurt voor het schoonmaken van uw kantoren of kantoorpanden, dan wilt u natuurlijk wel een bedrijf inschakelen dat u kunt vertrouwen. U haalt immers wel onbekende mensen uw kantoor binnen. Wanneer u Schoonmaakbedrijf Van Iersel in huis haalt, dan hoeft u zich over deze kwestie geen zorgen te maken. Wanneer wij een nieuw personeelslid aannemen, dan moet hij of zij in het bezit zijn van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Bovendien moet deze persoon ook vloeiend Nederlands kunnen spreken. Wij screenen sollicitanten goed voordat wij hen aannemen en daarmee kunnen wij ook het gevoel van veiligheid bij onze klanten verhogen.

Milieuvriendelijk schoonmaken van kantoren en kantoorpanden

Schoonmaakbedrijf Van Iersel maakt enkel gebruik van schoonmaakmiddelen die het milieu niet schaden. Dat is niet alleen goed voor onze leefomgeving, maar ook voor de gezondheid van ons personeel en uw medewerkers. Redenen genoeg om het schoonmaken van uw kantoren en kantoorpanden aan ons over te laten. Heeft u vragen over onze diensten of wilt u specifiek weten hoe wij u van dienst kunnen zijn? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Dit kunt u doen door te bellen naar 06-2297 1845. Vraag ook gerust een vrijblijvende offerte aan, via onze website.

Andere interessante pagina’s:

N

All-round schoonmaakbedrijf

N

Milieuvriendelijk schoonmaken

N

Zorgvuldig gescreend personeel

N

Flexibel in werktijden

Contactformulier

  • Velden met een * zijn verplicht

Schoonmaakbedrijf van Iersel

Bogardeind 170
5664 EN  Geldrop
T: 040-2855239
E:w.iersel@chello.nl